Test sonucları

canım takip edemedim tekrar tes yaptın mı. bu arada ben bu ay preseed siparişi verdim bu ayda olmazsa haziran sonu tedaviye başlıyorum

ben ankaralı olduğum için ankarada yaptıracağım sonuçta kalacak yer telaşem olmaz. merkez konusunda çok kararsız kaldım. öncekini gazide yaptırmıştım.doktorumdan memenundum ama onun uzmanlık alanı tüp bebek ve biliyorsun işte ihmalkar davrandı. canım ordamısın ........

canım arada mutfağa gidiyorum...ilk denemede hamilelik elde ettik..kocaeli tıp ta..co cultur yöntemi ve lazerli traşlama ile...

peki iş stresini nasıl elimine ettin? ya da etmedin mi?
umarım 3. son olur:CüvCüv:

son denemenın başarısız oldugu gün başkanımın odasında ağlama krizine girdim İsteyerek olmadı ama şu aralar üstümde stres olacak hiç bir iş yok tedavi görüyor diye işlerimi rahatlattılar umarım Temmuz da da böyle olur gerçi rızkı veren allah o bebek yaşayacak olsaydı her halukarda yaşardı Rahat olmak lazım bol bol dua etmekte insanı en çok dua rahatlatıyor Elimizden gelen hiçbir şey yok

arkadaşlar benimde bugün 15. günüm değerim 456 çıktı.3 tane embriyo transfer edilnişti.acaba çoğul gebelik olabilirmi sizce...

Beta hcg değeri yanıltıcı olabiliyor canım..12. gün değeri 600 lerde olan bir arkadaş tek gebeliğe hamileyken benim 15 . gün değerim sadece 144 tü ve ben ikizlere hamileydim...

Ancak ultrasonda belli olur çoğul mu değil mi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…