Test sonuçlarım yorumlar mısınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba benim durumda sizinkiyle baya benzer şuan bende doktora gitmedim ve ikinci çizgiyi 2 gün önce gördüm son adet tarihim 24 Şubat benimde

Evet görünür, beta 1000 olduğunda vajinal ultrasonla görünür, beta 3000+ olduğunda karından ultrasonla görünmesi gerekir
Aile hekiminde kan verip sonrasında doktora muayene görünmek istiyorum ama hastane paketi de almam gerek galiba.size danışayım ? Sizce bu hasta paket girişimini doktor kontrolünden sonra mı almalıyım ?

Evet görünür, beta 1000 olduğunda vajinal ultrasonla görünür, beta 3000+ olduğunda karından ultrasonla görünmesi gerekir
Ay çok soru sordum kusura bakmayın ilk defa başıma geliyor.peki anormal bişi varsa dış gebelik veya başka bişi onu da bu muayenede görebilir mi ?

Ay çok soru sordum kusura bakmayın ilk defa başıma geliyor.peki anormal bişi varsa dış gebelik veya başka bişi onu da bu muayenede görebilir mi
Ultrason muayenesinde tüm olasılıkları görebilir doktor, 6. Haftadan sonra kalp atışı duyulur bazen 8. Haftaya kadar bekletiyorlar

Aile hekiminde kan verip sonrasında doktora muayene görünmek istiyorum ama hastane paketi de almam gerek galiba.size danışayım ? Sizce bu hasta paket girişimini doktor kontrolünden sonra mı almalıyım ?
Hamilelikten kesin emin olduktan sonra paket almak daha mantıklı diye düşünüyorum, iptal etmiyor bazı hastaneler paketleri çünkü, onun dışında paket varsa mutlaka alın çok tasarruflu oluyor, sürekli zam geliyor muayene ücretlerine ve doğuma

Ultrason muayenesinde tüm olasılıkları görebilir doktor, 6. Haftadan sonra kalp atışı duyulur bazen 8. Haftaya kadar bekletiyorlar
Benim son adet başlangıcı 24 Şubat ben 2 hafta sonra randevu alıp paket alacağım hastaneye gidip hem muayene olup,kesinleştireyim hemde buna göre paket alayım diyordum.öncesinde kan veririm belki ,ama geç kalmış olmam sanırım.Paket cidden hesaplı galiba ama fiyatlar da uçmuş hastane vs seçmek de sıkıntı .Stres seviyem baya arttı nasıl olacak bakalım bilmediğim bi dünya

Evet ama alışıyorsun içindeyken, tüp bebekten geldiğim için biraz alışıktım ben sürece ama kesinlikle çok kaygılı bir durum olabildiğince stres yapma, akışa bırak kendini ve iyi bir doktor bulmaya çalış, her zaman ulaşabileceğin acil durumda arayabileceğin biri olması iyi olacaktır

Aslında biraz hastaneden yola çıkarak seçeceğim doktoru gibi.paketten dolayı.Yani şöyle ki eve yakın özel bir hastane var nispeten yorumları iyi aklıma orası geliyor.çalıştığım İçin cumartesi hast çalışması önemli aslında

Eve yakın ve donanımlı hastane olması önemli, her hastane doğum paketi yapmıyor bile zaten, görüşmek lazım

Kızlar testime bakarmısınız diğerini ne zaman yapıyım çok silik çıktı

Eklentiler

• IMG_1687.webp
    31 KB · Görüntüleme: 31
Ben bu paket olayını bilmiyorum ama merak ettim muayene ücretini SGK karşılamıyor mu acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…