Test sonuçlarıma bakar misiniz, moralim çok bozuk..

Eflatunhilaf

Çikiletasever
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
707
1.488
113
40
Merhabalar. 3lü testimde trisomy 18 sonucu 1:433 görünüyor. Doktor 2 hafta sonra radyoloji baktiracaģiz dedi. Nasıl dayanirim 2 hafta bilmiyorum. 3lü test yaptırıp sonuçları hakkında bilgisi olan var mı? 2 hafta nasıl bekleyeceğim ben

Ikili.testiniz iyi cikti mi? Bu testler genelde olasik uzerine ama ayrıntılı ultrasonda ya da 2 testle bakilirken burun kemiği varsa sorun olduğunu sanmıyorum

Merhabalar. 3lü testimde trisomy 18 sonucu 1:433 görünüyor. Doktor 2 hafta sonra radyoloji baktiracaģiz dedi. Nasıl dayanirim 2 hafta bilmiyorum. 3lü test yaptırıp sonuçları hakkında bilgisi olan var mı? 2 hafta nasıl bekleyeceğim ben
Hamilelik bölümüne açarsan daha hızlı ve cabuk cevap alırsın orda bununla ilgili birsürü sayfa ve tecrübeli hamile var istersen bi başlıklara bak belki seni rahatlatacak bişey bulabilirsin

Ikili.testiniz iyi cikti mi? Bu testler genelde olasik uzerine ama ayrıntılı ultrasonda ya da 2 testle bakilirken burun kemiği varsa sorun olduğunu sanmıyorum
İkili testim iyiydi. Doktor burun kemiği olduğunu da söyledi. Ense kalınlığı da iyi demişti.

Hamilelik bölümüne açarsan daha hızlı ve cabuk cevap alırsın orda bununla ilgili birsürü sayfa ve tecrübeli hamile var istersen bi başlıklara bak belki seni rahatlatacak bişey bulabilirsin

Sağ olsunlar tasimislar zaten. Baktım başlıklara ama henüz bir şey bulamadim. Bakalım..

İkili testim iyiydi. Doktor burun kemiği olduğunu da söyledi. Ense kalınlığı da iyi demişti.

Hic takilmayin bence evet zor bunu düşünmemek ama bu testler yüzde yüz değil, ense ve burun kemiği iyiyse iyidir...

Ben 2li test yaptırdım ama üçlü yaptıramadim 2li iyi diye doktorum gerek görmedi... bu kadar didiklemeye gerek yok... 3 lu teste kan değeriyle oluyor heralde... yakında aminyosentez ister doktorunuz vs yani bence gerek yok ama tabiki en iyisini siz bilirsiniz

bence çok da ciddiye almayın bu testleri. ben 2liyi yaptırınca dr 3lüye gerek yok demişti. en güzel günleriniz zindan etmeyin kendinize. inş sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Sıkıntı yokmuş çok şükür. Doktorlar iyice evham yaptırıyor. Teşekkür ederim cevaplar için.

Back
X