Test sonucu bakar mısınız

Dnzykks

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2023
95
14
8
22
Ben adetten üç gün önce test yaptım her ikisi de ilk 5 dk içinde çıktı duratest marka silik çizgi çıktı belirgin o gün kan verdim ama 0.1 çıktı adet günü tekrar test yaptım çizgi daha belirgin çıktı ama mefasesi uzaktı prodoctor marka fotograf yükleyecem belirti olarak sırt ağrısı diz ağrısı mide bulantısı sürekli karın guruldamaları çekiyorum sizde tekrar kanı ne zaman vereyim yükselir mi korkuyorum 3 yıldır evliyim olmadı ilk defa testlerde çizgi gördüm

Eklentiler

• IMG_7275.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 45
  • 2D9E54C8-D33A-49EB-8357-CBC15A6AA574.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 43
Umutlanmak da istemiyorum aslında ama elimde değil bence testler negatif kanda da bir şey yoktu ama psikolojikmen mi hissediyorum diyorum belirtileri ama bu kadar olmaz diye tahmin ediyorum günüm şuan 3 gün geçti

İlk görsel de gölge şeklinde bir çizgi var gibi

Yorum yapabilir misiniz rica etsem
Bi arkadaşa da yazdım az önce benim de bugün dördüncü gün gecikmede. Gecikmenin ikinci günü nimo ve freely 6 gün erken tespit eden testten yaptım ikisi de saniyesinde pozitif çıkardı pembe kuruma da değil çünkü renk dağılır dağılmaz çıktı. Kan testi verdim negatif umarım sizin bebeğiniz sizinledir ama kan testi verin çünkü insan bekledikçe de umutlanıyor

Eklentiler

• 1000033480.webp
    77,8 KB · Görüntüleme: 31
Evet bekledikce kendi kendime belirti arıyorum ama bir yandan kan vermeye de korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…