Test sonucu bu adet gelmiyor doğum kontrol hapı kullanımı ikinci ay gelmeyen adet döngüsü 7 günlük arada damla kan gelmesi

Mor_oje

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2021
163
-24
26
Merhaba test yaptım on beş günü geçti sayamiyorum adetim gecikti..danielle hap kullanıyorum saati şaştı ama oniki saat hiç aşmadim.Adet dongum düzenliyor düzenim yok adet olmadım ilk ay leke oldu 7 günlük arada. Bu ay 7 günlük arada sadece az kan geldi ped dolmadı.kesildi.hic gelmedi.ped takip hiç gelmedi.test sonucun böyle sanki var gibi yok gibi bilemedim yardımcı olur musunuz doktorum normal dedi adet gelmiyor.

Eklentiler

• IMG_20211117_202150.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 235
Sanki bana görünüyor bişi var gibi bu kadar adet gecikmesi hapı bıraktığında kan gelip kesilmesi kafayı yiycem bileniz var mi

Bana da test bozuk gibi geldi

Teşekkür ederim bı turlu adet ilmuyor adet zamanından yani doğum kontrol.hapi ara verdim de kan gelip kesiliyor ped koymadan.suihelniyorum test de de hep bir çizgi olup ikinci çizgi de belirgin olup renksiz beyaz olmuş oluyor kafam karışık .

Testi tekrarladım anında birşey çıkmıyor gece yaptım sabah dörtte sabah dokuz da atmamistim testi yine aynı böyle bir çizgi var belirgin gibi değil gibi pembe gibi beyaz gibi net görebildiğim.gercekden stres oldum.daniella doğum.kontrol hapı kullanıyorum ikinci adetimide görmedim .hala ara verdim de yedi günlük arada sadece ped doldurmayacak kadar enleke gibi kan geliyor .sonrası yok ağrı sancı oluyor şimdi gelicek diyorum yok hap düzenli adetimi bozdu başına gelen var mı acaba .doktor normal diyor .endişe duymuyor ama iki ay adet görmedim.ya o ihtimal varsa diye test yapıyorum sonuç bu.var mi bu durumu yaşayan

Kan testi yapın isterseniz o zaman daha net olur kafanızda

Kan testini Ekim sonunda geçen ayki adet gecikmemde yapmıştım negatifti .doğum.kontrol.hapi kullanıp adet olmayan var mi

Belki yasayn vardır diye yazıyorum

Ben adetimi leke şeklinde yaşıyorum yani bir ped dolmadı geçen ay bu ay sadece kan aktı öde gelen giden yok ağrı sancı var ama gelmedi.ilk kez hap kullanıyorum daniella adı.ona bağlıyorum testlerin de hep ertesi günü çıkan bir belirsiz bir çizgi beliriyor.mevsimsel olabilir sizin için benimde olabilir herşey olabilir stres de etken.dogum kontrol hapı kullanmam beni endişelendiriyor.siz kan testi yaptırabilirsiniz adet gecikince çıkar .ben yaptırmadım tekrar geçen ay negatifti.

..

Eklentiler

• IMG_20211117_203546.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 123
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…