- 19 Ağustos 2014
- 66
- 4
- 286
- 32
- Konu Sahibi Cicibebek13579
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi görünüyor insalalh vardır şimdi ben de kan vermeye gidiyorumKızlar sızce bunda varmı erken gebelık testı ılk ıdrarla degıl ıkıncı ıdrarla yapıldı gebelık cızgısımı yoksa olan cızgıyımı goruyorum nolur cwp verın
Adət gününüzə nə qədər qalıb?Kızlar sızce bunda varmı erken gebelık testı ılk ıdrarla degıl ıkıncı ıdrarla yapıldı gebelık cızgısımı yoksa olan cızgıyımı goruyorum nolur cwp verın
Bı gun gecıkdım ve adet tarıhımden bır gun once gelır oyle hesap edersek 2 gun gecıkmıs oluyorum ınsallah vardır bu testı ıkıncı ıdrarımla yapdım bırdeAdət gününüzə nə qədər qalıb?
İnşallah vardır Rabbım yardımcımız olsun 8 yasında kızım var ve 8 yıldır hıc korunmuyoruz ve bu ay sehır dısından 2 akrabam nurgul hamıleymıs dıye annemı armıs ıkna edemedık bı sure olmadıgıma byle sonuc cıkınca ben delırıyorum galıba dedımVar gibi görünüyor insalalh vardır şimdi ben de kan vermeye gidiyorum
Benim de ilk testim böyleydi 4 gün sonra tekrarladım biraz daha koyulaşmıştı bata 4 varken. İki gün sonra tekrar yapın isterseniz ve kıyaslayıjKızlar sızce bunda varmı erken gebelık testı ılk ıdrarla degıl ıkıncı ıdrarla yapıldı gebelık cızgısımı yoksa olan cızgıyımı goruyorum nolur cwp verın
Canım sanki var gibi ya tekrarla istersenKızlar sızce bunda varmı erken gebelık testı ılk ıdrarla degıl ıkıncı ıdrarla yapıldı gebelık cızgısımı yoksa olan cızgıyımı goruyorum nolur cwp verın
Kızlar sızce bunda varmı erken gebelık testı ılk ıdrarla degıl ıkıncı ıdrarla yapıldı gebelık cızgısımı yoksa olan cızgıyımı goruyorum nolur cwp verın
Malesef nasıl oluyor bılmıyorumda test yapdıkdan 2 saat sonra regl oldum ınanın kafyı yıcemHamilesinnn
Aa kimyasal gebelik mi acabaMalesef nasıl oluyor bılmıyorumda test yapdıkdan 2 saat sonra regl oldum ınanın kafyı yıcem
Markası neydı cnm testıKızlar sızce bunda varmı erken gebelık testı ılk ıdrarla degıl ıkıncı ıdrarla yapıldı gebelık cızgısımı yoksa olan cızgıyımı goruyorum nolur cwp verın
Artımed markası en yakın eczaneden almısdımMarkası neydı cnm testı
Hıc basıma gelmedı boylemı oluyorkı kımyasal gebelıkAa kimyasal gebelik mi acaba
Suan sıddetlıde agrım var sol tarafımda kramp gırıyor sureklı anlayamıyorumAa kimyasal gebelik mi acaba
Artmed hep yalancı poztıf cıkrtyor cnm malsf bnde uc defa aynısı oldu regal olmustumArtımed markası en yakın eczaneden almısdım
Benimde öyle olsu rast yapım pozitif 1 hafta sonra adet gördüm ve şuanda tektatrsan. Hamilelik testi yaptım ve pozitif sizce var mıMalesef nasıl oluyor bılmıyorumda test yapdıkdan 2 saat sonra regl oldum ınanın kafyı yıcem