- 4 Nisan 2023
- 369
- 147
- 23
- 29
- Konu Sahibi Mavi_rella
Kızlar bugün transferimin 5.günü. test yaptırdım 37.75 çıktı ikiz embriyo transferi oldu. Sizce çok mu az değer?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri mi tuttu sizceBenim 9.gün 352 gelmişti değerim ve tek kese vardı. Bence tek sizinki de
Canım hayırlı olsun çok sevindim. 5. Gün için gayet güzel bir değer. 2 gün sonra tekrarla. İkiz olup olmadığını da anca kese göründüğünde anlaşılır. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar bugün transferimin 5.günü. test yaptırdım 37.75 çıktı ikiz embriyo transferi oldu. Sizce çok mu az değer?
Canımmmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok mutluyum inan ki Rabbime şükürler olsunCanım hayırlı olsun çok sevindim. 5. Gün için gayet güzel bir değer. 2 gün sonra tekrarla. İkiz olup olmadığını da anca kese göründüğünde anlaşılır. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin.Benim bi transferimde 7.gün 38 diğer transferimde 8.gün 18 di. İkisinde de çift embriyo transfer edildi teki tuttu. Değeriniz gayet güzel önemli olan güzel katlanması artması biliyorsunuz. Sağlıkla kucağınıza alın
Bence evet tek. Artışa odaklanın artık 2 günde bir hayırlı olsun :)Biri mi tuttu sizce![]()
Hayır degil, transfer gününü saymazsak 5.gunun akşamı 30.64le öğrendim, 7 aylık oldu bile karnımdaKızlar bugün transferimin 5.günü. test yaptırdım 37.75 çıktı ikiz embriyo transferi oldu. Sizce çok mu az değer?
Ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın Rabbim hayırlı etsinHayır degil, transfer gününü saymazsak 5.gunun akşamı 30.64le öğrendim, 7 aylık oldu bile karnımda
Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucaginiza alın inşallah![]()
Teşekkür ederim çok sağolunBence evet tek. Artışa odaklanın artık 2 günde bir hayırlı olsun :)
Amiiin cümlemizinkini inşallahYa çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın Rabbim hayırlı etsin![]()
Değer gayet iyi bir tanesi tutunmuş gibi tebrik ederimKızlar bugün transferimin 5.günü. test yaptırdım 37.75 çıktı ikiz embriyo transferi oldu. Sizce çok mu az değer?
Hayırlı olsun 12. Gün çok artmış olcak bak gör erken yaptırdın dayanamadın dimiKızlar bugün transferimin 5.günü. test yaptırdım 37.75 çıktı ikiz embriyo transferi oldu. Sizce çok mu az değer?
Yok ya dayanamadım valla çok fenaydım çok şükür tutmuş yapmasam kendi kendimi yerdim canım napimHayırlı olsun 12. Gün çok artmış olcak bak gör erken yaptırdın dayanamadın dimigüzel bir değer tutmuş ya tek olsun senin olsun sen ona bak canım hiç belli de olmaz daha yeni tutunma aşamasında emriyolar ikiside gelir hiç belli olmaz
![]()
Haklısın bekleyince geçmiyor günler belirtilerin ne durumda neler hissediyorsun şuanYok ya dayanamadım valla çok fenaydım çok şükür tutmuş yapmasam kendi kendimi yerdim canım napim![]()
Kasıklarımda sancı oluyor dün mesela ellerim çok ateşlendi bildiğin kıpkırmızı olmuştu bide sol bacağıma sancı giriyor yaHaklısın bekleyince geçmiyor günler belirtilerin ne durumda neler hissediyorsun şuan![]()
Hayırlı olsun inşallah Allah kucağıniza almayı nasip etsinKasıklarımda sancı oluyor dün mesela ellerim çok ateşlendi bildiğin kıpkırmızı olmuştu bide sol bacağıma sancı giriyor ya![]()
Amin hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim. Çok teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah Allah kucağıniza almayı nasip etsin