Artımed marka mı bu testHaziranın başında kimyasal gebelik geçirdim. Bir kaç gün kanama oldu bitti. Sonra haziranın 17sinde regli oldum. Normalde bu gün regli olmam gerek sabah test yaptım silik çizgi çıktı. Benim gibi kimyasal gebelik sonrası hemen bu durumu yaşayan oldu mu?
Şimdi kan sonucum çoktı 72.6 çıkmışPozitif olabilir hayırlı olsun kan verin bence ben yaşadım kimyasaldan 1 ay sonra hamile kaldım
Evet armedle yaptım kanın sonucunu şimdi aldım 72.6Artımed marka mı bu test
İnanmayın kan verin
Hayırlı olsun birsey sormak istiyorum bende geçen ay bir kimyasal gebelik geçirdim de bu ay ile geçen ay ki belirtileriniz birbirinden farklımıydı acabaŞimdi kan sonucum çoktı 72.6 çıkmış
Çok teşekkür ederim. Valla hemen hemen aynı belirtiler var farklı bir şey gözlemlemedim ben. Ama bir kere yaşayınca şu anda sevinemiyorum tekrardan aynı şeyi yaşar mıyım korkusu ileHayırlı olsun birsey sormak istiyorum bende geçen ay bir kimyasal gebelik geçirdim de bu ay ile geçen ay ki belirtileriniz birbirinden farklımıydı acaba
Teşekkür ederim umarım aynı senaryo tekrardan yaşanmazHayırlı olsun
Çok normal bende regl gecikmemi beklemeden o psikolojiye girdim içini ferah tutmaya çalış inşallah bu defa çok sağlıklı olacakÇok teşekkür ederim. Valla hemen hemen aynı belirtiler var farklı bir şey gözlemlemedim ben. Ama bir kere yaşayınca şu anda sevinemiyorum tekrardan aynı şeyi yaşar mıyım korkusu ile
İnşallah ikimiz içinde sağlıklı bir süreç olurÇok normal bende regl gecikmemi beklemeden o psikolojiye girdim içini ferah tutmaya çalış inşallah bu defa çok sağlıklı olacakbenim geçen ay ile belirtilerim çok farklı o yüzden korkuyorum açıkçası. Senin belirtilerin nelerdi acaba
İnşallah kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik yaşayan çok o yüzden hiç kötü düşünmeİnşallah ikimiz içinde sağlıklı bir süreç olurKasıklarımda iğne batar gibi bir ağrı oldu, yoğun beyaz akıntı, göğüs hassasiyeti, halsizlik bende bunlar oldu. Sende ne gibi belirtiler oldu?
Benim 3 kimyasal 1 düşük üst üste oldu sonra 1 kimyasal daha geçirdim ve sonraki ay hamile kaldım. Şuan 18+2 şükür gayet sağlıklıHaziranın başında kimyasal gebelik geçirdim. Bir kaç gün kanama oldu bitti. Sonra haziranın 17sinde regli oldum. Normalde bu gün regli olmam gerek sabah test yaptım silik çizgi çıktı. Benim gibi kimyasal gebelik sonrası hemen bu durumu yaşayan oldu mu?
İnşallah kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik yaşayan çok o yüzden hiç kötü düşünmebenim geçen ay göğüslerim çok erken hassaslaştı farklı olarak. regl dönemimdeyim suan dün akşam kahverengi pembe leke geldi sancım da çok fazlaydı regl oldum sandım ama uyandığımda birsey yoktu. Hala kramplar giriyor iki gün önce test yaptığımda negatifti ama. Yumurtlama dönemini komple değerlendirmiştim oysa ki ovülasyonla da gün gün takip ettim bekleyecem birkaç gün da
Sanki yerleşme kanaması gibi belirti olmuş. Umarım bir kaç güne pozitif sonuç alırsın ve süreç çok güzel ilerlerİnşallah kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik yaşayan çok o yüzden hiç kötü düşünmebenim geçen ay göğüslerim çok erken hassaslaştı farklı olarak. regl dönemimdeyim suan dün akşam kahverengi pembe leke geldi sancım da çok fazlaydı regl oldum sandım ama uyandığımda birsey yoktu. Hala kramplar giriyor iki gün önce test yaptığımda negatifti ama. Yumurtlama dönemini komple değerlendirmiştim oysa ki ovülasyonla da gün gün takip ettim bekleyecem birkaç gün daha
MaşallahBenim 3 kimyasal 1 düşük üst üste oldu sonra 1 kimyasal daha geçirdim ve sonraki ay hamile kaldım. Şuan 18+2 şükür gayet sağlıklıdüşük veya kimyasal öyküsü sağlıklı gebeliğiniz olmayacağı anlamına gelmiyor. sizinde pozitif görünüyor bence kan verip netleştirin sağlıkla gelsin miniğiniz
Çok teşekkür ederim canım seninde gebeliğin kolaylıkla çok güzel ilerlesin inşSanki yerleşme kanaması gibi belirti olmuş. Umarım bir kaç güne pozitif sonuç alırsın ve süreç çok güzel ilerler
Güzel haberlerle gelin inşallah bize de haber verinMaşallahişte insan bazen endişe yapıyor ama böyle güzel sonuçlu hikayeler duyunca içim rahatlıyor tatilde olduğum için tekrardan kan veremedim 2 gün sonra tekrardan kan vereceğim umarım sorun yoktur
Bu gün sonucum çıktı 1662 şu anlık problem yokGüzel haberlerle gelin inşallah bize de haber verin
Maşallah çok sevindim hep böyle devam etsin inşallahBu gün sonucum çıktı 1662 şu anlık problem yok
Hanımlar benmde şimdi testim böyle çıktı regle bir gün varMaşallah çok sevindim hep böyle devam etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?