Test sonucu

meros11

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
163
48
13
27
Kızlar bugun erken gebelik testini yeniledim 5. Günü yapmıştım hiç çıkmamıştı bugun 7. Gün sanki hayali bir çizgi vardı acaba kimyasal mı olucak çıkmaması normal mi hiç umudum kalmadı son embriyomdu

Hayali çıktıysa vardır bence moralinizi bozmayın hiç. Yarın sabah netleşir hayırlısıyla

İyi de 7. Gün çok erken test için silik çıktıysa gene şanslısın neden kimyasal mı dedin Ki

İyi de 7. Gün çok erken test için silik çıktıysa gene şanslısın neden kimyasal mı dedin Ki
Yani hcg düşükse kimyasal oluyor ya benim 2 tane kimyasal gebeliğim var 1 tane de 2 aylık kalp atışı durdu o yüzden herkesin erken tarihte çıkmış testleri

Erken çizgi çıktığında kimyasal olma olasılığı daha mı düşük oluyor acaba ? Benim 3.gün embriyosu 10.gün predictor de böyle çıktı ama korkuyorum. Bu sabah kan verdim inşallah sağlıkla gelir

Eklentiler

• IMG_AD2391C6-4789-4B8B-AB36-FB2F44B0BD14.webp
    91,3 KB · Görüntüleme: 30
Siz ne zaman yaptınız testi kaç gün

Hangi marka canım test? Softec artımed vs ise yalancı pozitif yanlış negatif ne ararsan var.. bende sabırsızım daha transfer hariç 2. Günüm testlerim hazır 2 gün sonra yapmaya başlarım negatif göreceğimi bile bile ilklerde. Ama alırken 12 tane prodoctor 3 tane predictor aldım en doğru sonuç verenler bunlar gördüğüm kadarıyla o yüzden ya net sonuç veren bir test yap yada kan ver kafana takıp kendini yiyip bitireceğine varsın erken olsun eğer 5. Gün embriyosuysa kanda 2 3 bile olsa vardır diye tahmin ediyorum.

5. Gün embriyosu 4aa kalite freely marka test bilmiyorum çok moralim bozuldu

İnşallah öyledir bundan önce 5aa transferim vardı 2 aylık kaybettim buda son embriyo önceki çok belirgin çıkmıştı testte bu çıkmadı üzüldüm kimyasal mı acaba
5aa ve 4aa zaten aynı kalite sadece biri daha iriymiş. Kimyasal ile normal gebelikte ilk 10 gün bir fark yok bende daha önce kimyasal yaşadım düşükte yaşadım ikisinde de önce implantasyon oluşuyor kimyasal implantasyondan sonra embriyonun gelişimi durdurmasıyla oluyor implantasyon ile beraber vücut beta hcg salgılamaya başlıyor kısacası İkiside ilk günlerde aynı sonucu verir bu şekilde kimyasal veya normal gebelik diye şuan için ayıramayız Rabbim hepimizi tek tek güldürsün inşallah

Amin inşallah ne diyelim güzel sonuçlarla karşılaşırız inşallah

Yani hcg düşükse kimyasal oluyor ya benim 2 tane kimyasal gebeliğim var 1 tane de 2 aylık kalp atışı durdu o yüzden herkesin erken tarihte çıkmış testleri
Tamam canım anladım seni ama 7. Gün zaten erken gebeliğin olup olmadığını anlamak için içini ferah tut

Büyük ihtimal öyle gibi duruyor benim kimyasal oldu 11. Gün de pozitifi gördüm öncesinde görmedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…