Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaşadığım ilişki üzerinden 12 gün geçti test yaptım ve negatif çıktı test doğru mudur reglime 8 gün var.
Lütfen cevaplar misin
Hamile olmak istemiyorum
Yaşadığım ilişki üzerinden 12 gün geçti test yaptım ve negatif çıktı test doğru mudur reglime 8 gün var.
Lütfen cevaplar misin
Hamile olmak istemiyorum
Lütfen cevaplar misin
Hamile olmak istemiyorum
12 gün geçmiş. Olsa çıkardı testte silik de olsa. Stres yapmayın stres yaptıkça regliniz de gecikir busefer daha çok stres olursunuz. İki gün sonra bi erken gebelik testiyle direk emin olabilirsiniz olmadığından
12 gün geçmiş. Olsa çıkardı testte silik de olsa. Stres yapmayın stres yaptıkça regliniz de gecikir busefer daha çok stres olursunuz. İki gün sonra bi erken gebelik testiyle direk emin olabilirsiniz olmadığından