• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucu

userrr7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Yaşadığım ilişki üzerinden 12 gün geçti test yaptım ve negatif çıktı test doğru mudur reglime 8 gün var.
Lütfen cevaplar misin
Hamile olmak istemiyorum

Yaşadığım ilişki üzerinden 12 gün geçti test yaptım ve negatif çıktı test doğru mudur reglime 8 gün var.
Lütfen cevaplar misin
Hamile olmak istemiyorum
Bence çok erken test için biraz daha bekleyin derim yada kan verin hemen sonuç almak istiyorsanız

Bence çok erken test için biraz daha bekleyin derim yada kan verin hemen sonuç almak istiyorsanız
Daha önce bir gebelik atlatmistim kimyasall olmuştu ama ilişkiden 7 gün sonra testim pozitif çıkmıştı şimdi de iki hafta olunca çıkar diye düşündüm

Lütfen cevaplar misin
Hamile olmak istemiyorum
İlişki ovülasyon zamanınıza mı denkgeldi ?

İstemiyorsanız neden korunmuyorsunuz? Sürekli bu stres çekilmez.

Benimde regl 9 gün gecikti test negatif daha test yapmama gerek yok herhalde değil mi kızlarr?

Evet ama pcos var ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum
12 gün geçmiş. Olsa çıkardı testte silik de olsa. Stres yapmayın stres yaptıkça regliniz de gecikir busefer daha çok stres olursunuz. İki gün sonra bi erken gebelik testiyle direk emin olabilirsiniz olmadığından

12 gün geçmiş. Olsa çıkardı testte silik de olsa. Stres yapmayın stres yaptıkça regliniz de gecikir busefer daha çok stres olursunuz. İki gün sonra bi erken gebelik testiyle direk emin olabilirsiniz olmadığından
Teşekkür ederim

Back
X