• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEST SONUCU

taysan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
38
2.webp kızlar kaç haftalık hamile oluyorum bakabilir misiniz 1-2 mi 2-3 mü bilen anlayan var mı sonucu daha yeni aldım soramadım yarın sorucam ama merak içindeyim
2.webp
2.webp

Benim bildigim kadariyla 4 haftalik canim benim ilk ogrendgim de 144tü doktor 4 haftalik demisti bu degerler 4. Haftalatda oluyormus

3-4 haftalık gibi ama son adet tarihine göre hesaplaman lazım.Hayırlı uğurlu olsun, uzun bir yolculuk seni bekliyor :) Ben ekimden bu yana daha 4'te 3'ünü bitirdim,düşün yani. Zaman yavaş geçiyor adeta :)

Eki Görüntüle 1516744 kızlar kaç haftalık hamile oluyorum bakabilir misiniz 1-2 mi 2-3 mü bilen anlayan var mı sonucu daha yeni aldım soramadım yarın sorucam ama merak içindeyim Eki Görüntüle 1516744 Eki Görüntüle 1516744

Burda da gördüm seni ne kadar yere konu açmışsın : ) referans değerleri aşırı değişken herkeste.. Bi genelleme o... Yaklaşık 4 haftalık gebesin... Ordaki değerleer baz alınsaydı ben bat günümde hcg değerim 2779 du herhalde bi kaç aylık gebe olurdum : ) Tebrikler bu arada.. Sağlıkla gelsin inşallah..

Burda da gördüm seni ne kadar yere konu açmışsın : ) referans değerleri aşırı değişken herkeste.. Bi genelleme o... Yaklaşık 4 haftalık gebesin... Ordaki değerleer baz alınsaydı ben bat günümde hcg değerim 2779 du herhalde bi kaç aylık gebe olurdum : ) Tebrikler bu arada.. Sağlıkla gelsin inşallah..
bu siteye yeni üye oldum tam bilmediğim için deneme yanılma açtım :)

3-4 haftalık gibi ama son adet tarihine göre hesaplaman lazım.Hayırlı uğurlu olsun, uzun bir yolculuk seni bekliyor :) Ben ekimden bu yana daha 4'te 3'ünü bitirdim,düşün yani. Zaman yavaş geçiyor adeta :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım Allah kolaylık versin inşallah

Benim 6.haftada falan 2000 küsürdü :) Bu değerler net bilgi vermez ,son adet tarihin ve ultrasondaki çıkan haftayla uyumu net bilgiler verir.Tabi seni de anlıyorum merak ediyorsun.En iyisi adet tarihini söyle öyle hesaplayalım :)

Benim 6.haftada falan 2000 küsürdü :) Bu değerler net bilgi vermez ,son adet tarihin ve ultrasondaki çıkan haftayla uyumu net bilgiler verir.Tabi seni de anlıyorum merak ediyorsun.En iyisi adet tarihini söyle öyle hesaplayalım :)
son adet tarihim 7 nisandı. biz bebek beklediğimiz için çok erken öğrendik sanırım meraktan adet günüm gelmeden idrarla pozitif gördüm 2 defa sonra 1 gün adet gecikmemle de kan testi yaptırdım :))

Ben de öyle canım, adetime 2-3 gün kala öğrenmiştim :) adet gününe göre bakılınca 4 haftalık hamilesin.

Back
X