Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1516744 kızlar kaç haftalık hamile oluyorum bakabilir misiniz 1-2 mi 2-3 mü bilen anlayan var mı sonucu daha yeni aldım soramadım yarın sorucam ama merak içindeyim Eki Görüntüle 1516744 Eki Görüntüle 1516744
bu siteye yeni üye oldum tam bilmediğim için deneme yanılma açtım :)Burda da gördüm seni ne kadar yere konu açmışsın : ) referans değerleri aşırı değişken herkeste.. Bi genelleme o... Yaklaşık 4 haftalık gebesin... Ordaki değerleer baz alınsaydı ben bat günümde hcg değerim 2779 du herhalde bi kaç aylık gebe olurdum : ) Tebrikler bu arada.. Sağlıkla gelsin inşallah..
: )bu siteye yeni üye oldum tam bilmediğim için deneme yanılma açtım :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım Allah kolaylık versin inşallah3-4 haftalık gibi ama son adet tarihine göre hesaplaman lazım.Hayırlı uğurlu olsun, uzun bir yolculuk seni bekliyor :) Ben ekimden bu yana daha 4'te 3'ünü bitirdim,düşün yani. Zaman yavaş geçiyor adeta :)
son adet tarihim 7 nisandı. biz bebek beklediğimiz için çok erken öğrendik sanırım meraktan adet günüm gelmeden idrarla pozitif gördüm 2 defa sonra 1 gün adet gecikmemle de kan testi yaptırdım :))Benim 6.haftada falan 2000 küsürdü :) Bu değerler net bilgi vermez ,son adet tarihin ve ultrasondaki çıkan haftayla uyumu net bilgiler verir.Tabi seni de anlıyorum merak ediyorsun.En iyisi adet tarihini söyle öyle hesaplayalım :)