TEST SONUCU

taysan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
40
15
2.jpg kızlar kaç haftalık hamile oluyorum bakabilir misiniz 1-2 mi 2-3 mü bilen anlayan var mı sonucu daha yeni aldım soramadım yarın sorucam ama merak içindeyim
2.jpg
2.jpg

Benim bildigim kadariyla 4 haftalik canim benim ilk ogrendgim de 144tü doktor 4 haftalik demisti bu degerler 4. Haftalatda oluyormus

3-4 haftalık gibi ama son adet tarihine göre hesaplaman lazım.Hayırlı uğurlu olsun, uzun bir yolculuk seni bekliyor :) Ben ekimden bu yana daha 4'te 3'ünü bitirdim,düşün yani. Zaman yavaş geçiyor adeta :)

Eki Görüntüle 1516744 kızlar kaç haftalık hamile oluyorum bakabilir misiniz 1-2 mi 2-3 mü bilen anlayan var mı sonucu daha yeni aldım soramadım yarın sorucam ama merak içindeyim Eki Görüntüle 1516744 Eki Görüntüle 1516744

Burda da gördüm seni ne kadar yere konu açmışsın : ) referans değerleri aşırı değişken herkeste.. Bi genelleme o... Yaklaşık 4 haftalık gebesin... Ordaki değerleer baz alınsaydı ben bat günümde hcg değerim 2779 du herhalde bi kaç aylık gebe olurdum : ) Tebrikler bu arada.. Sağlıkla gelsin inşallah..

Burda da gördüm seni ne kadar yere konu açmışsın : ) referans değerleri aşırı değişken herkeste.. Bi genelleme o... Yaklaşık 4 haftalık gebesin... Ordaki değerleer baz alınsaydı ben bat günümde hcg değerim 2779 du herhalde bi kaç aylık gebe olurdum : ) Tebrikler bu arada.. Sağlıkla gelsin inşallah..
bu siteye yeni üye oldum tam bilmediğim için deneme yanılma açtım :)

3-4 haftalık gibi ama son adet tarihine göre hesaplaman lazım.Hayırlı uğurlu olsun, uzun bir yolculuk seni bekliyor :) Ben ekimden bu yana daha 4'te 3'ünü bitirdim,düşün yani. Zaman yavaş geçiyor adeta :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım Allah kolaylık versin inşallah

Benim 6.haftada falan 2000 küsürdü :) Bu değerler net bilgi vermez ,son adet tarihin ve ultrasondaki çıkan haftayla uyumu net bilgiler verir.Tabi seni de anlıyorum merak ediyorsun.En iyisi adet tarihini söyle öyle hesaplayalım :)

Benim 6.haftada falan 2000 küsürdü :) Bu değerler net bilgi vermez ,son adet tarihin ve ultrasondaki çıkan haftayla uyumu net bilgiler verir.Tabi seni de anlıyorum merak ediyorsun.En iyisi adet tarihini söyle öyle hesaplayalım :)
son adet tarihim 7 nisandı. biz bebek beklediğimiz için çok erken öğrendik sanırım meraktan adet günüm gelmeden idrarla pozitif gördüm 2 defa sonra 1 gün adet gecikmemle de kan testi yaptırdım :))

Ben de öyle canım, adetime 2-3 gün kala öğrenmiştim :) adet gününe göre bakılınca 4 haftalık hamilesin.

X