Test Sonucu

Gizem-21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
19
0
1
32
Merhaba arkadaşlar .. benim kafam çok karıstı işin içinden çıkamıyorum allak bullak oldum... ben 31aralık 1 ocak tarihinde eşimle birliktelik yaşadım.. 3 ocak da adet oldum... bir süre sonrq şişkinlik kasıklarda batma gögüslerde şiş ve sızlama(kızımı emziriyorum daha) oldu.. süphelendiğim için bugun gidip yani 16.01.2017 tarifinde test yaptırdım.. biraz erken yaptırdım değer 1.20 cıktı. Bebek istemiyorum çok korkuyorum daha kızım çok küçük.. resim yükledim hem idrar hemde kan tahlili var... bu arada yumurtlama haftam bu hafta ,yarın hesaplarıma göre .....

Eklentiler

• IMG_1277.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 59
hamile olup olmadigni soruyorsan test negatif .yani hamile degilsin

hamile olup olmadigni soruyorsan test negatif .yani hamile degilsin
Ama cnm adetime 2 hafta daha var ? Yükselmez demi bir de sanırım yumurtlama dönemi oldugu için. Hormon fazla cıktı? İçimi rahatlatamıyorum çünkü gebelik istemiyorum

adetine iki hfta varsa bu donemlerde hamile kalabilrsn su an deglsndr

adetine iki hfta varsa bu donemlerde hamile kalabilrsn su an deglsndr

Canım merhaba ben bugunde gittim test yaptırdım... aradan 9 gün geçmesine rağmen test yine 1.20 değişmemiş hiç... aynı kalmıs

Eklentiler

• IMG_1547.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 37
Canım merhaba ben bugunde gittim test yaptırdım... aradan 9 gün geçmesine rağmen test yine 1.20 değişmemiş hiç... aynı kalmıs
adetine kac gun var? yumurtlama donemindr iliskiye girmedysenz hamile deglsndr zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…