Bir gebelik testi yap genelde burda gördüğüm kadarı ile ovulasyon testinde ikinci ciZgi koyu çıkınca eğer hamilelik varsa silik te olsa çıkıyor gebelik testindeArkadaşlar yok mu halimden anlayan
Yarin iki testide yeniden yapayim dedigin gibi cok tesekkur ederim:)Bir gebelik testi yap genelde burda gördüğüm kadarı ile ovulasyon testinde ikinci ciZgi koyu çıkınca eğer hamilelik varsa silik te olsa çıkıyor gebelik testinde
Rica ederim inss hamilesindir sen testi yap buraya sonucu yaz olurmu hamile haberi aldıkça bizede umut oluyor mutlu oluyorum :)Yarin iki testide yeniden yapayim dedigin gibi cok tesekkur ederim:)
Insallah canim Allah hepimize hayirisi ile nasip etsin yarinki testide bildiririm olumsuz bile olsaRica ederim inss hamilesindir sen testi yap buraya sonucu yaz olurmu hamile haberi aldıkça bizede umut oluyor mutlu oluyorum :)
Evde test varsa şimdi yapsana heycan yaptım ama bir sure bekle eğer yeniyse hamilelik 5 dk sonra da çıkabiliyor ciZgiInsallah canim Allah hepimize hayirisi ile nasip etsin yarinki testide bildiririm olumsuz bile olsa
Elimde 1 tane test kaldi sabah ilk idrarla daha iyi sonuc aliniyor sabahı beklicem ama nasil beklicem bilmiyorum:)Evde test varsa şimdi yapsana heycan yaptım ama bir sure bekle eğer yeniyse hamilelik 5 dk sonra da çıkabiliyor ciZgi
Amin cok sagol yarin sabah tekrar yapicamgebelik testini tekrar yap net çıkmamış sanki.bozuk duruyor.
ovulasyon da çıkmasına guvenme yumurtlama günü düzensiz olabilir.
ınş gönlüne göre olur.
hayırlı haberler alırsın.
İlgine çok teşekkür ederim sonucu mutlaka yazıcam ne kadar umutsuz olsam da.Yarın sabah hemen mesajını bekleyeceğim
Tesekkur ederim canim bende oyle dusundum aslinda ama yumurtluyor olabilir miyim diye de dusunuyorum bi yandanGebelık testı bozuk sanırım canım. Ama lh koyu cıkınca gebelik cıkıyor genelde umarım vardır.
Hakkında hayırlısı umud edebilmek bile güzel çok şükür insallah bir hafta sonra istediğin haberi alirsinTek cizgi maalesef ama zaten cok dusuk bi ihtimaldi bir hafta once idrarda cikmasi. Umudumu kaybetmiyorum
Insallahh canim sagol Allah sanada banada isteyen dileyen herkese nasip etsinHakkında hayırlısı umud edebilmek bile güzel çok şükür insallah bir hafta sonra istediğin haberi alirsin
Insallahh canim sagol Allah sanada banada isteyen dileyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?