Test sonucuma bakar mısınız?

haNzade_

(:my little prince:)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
695
633
23
Hanımlar merhaba ben pkoluyum ve bebek istiyorum. Adetlerim düzenli 34 35 gün döngüm. Sat 1 ocak Bat 4 yada 5 subat ovulasyon testiyle yumurtlamam 18 ocak. Birkaç gündür bazı ağrılar hissediyorum acaba mı diyerek sabah bi idrar testi yaptım çizgiler yan yanaydı anlayamadım. Ovu testiyle de belli oluyor diye okumuştum dün ve bugün yaptım baya koyu iki çizgi var iki testte de. Yalnız yumurtlama günümde bile çizgi koyu olsa da bu kadar kalın değil daha inceydi kafam karıştı şimdi ben yumurtluyor olabilir miyim yoksa hamile miyimdir yardımcı olursanız çok sevinirim

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-01-27 at 11.41.18.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 244
Bir gebelik testi yap genelde burda gördüğüm kadarı ile ovulasyon testinde ikinci ciZgi koyu çıkınca eğer hamilelik varsa silik te olsa çıkıyor gebelik testinde
Yarin iki testide yeniden yapayim dedigin gibi cok tesekkur ederim:)

Evde test varsa şimdi yapsana heycan yaptım ama bir sure bekle eğer yeniyse hamilelik 5 dk sonra da çıkabiliyor ciZgi
Elimde 1 tane test kaldi sabah ilk idrarla daha iyi sonuc aliniyor sabahı beklicem ama nasil beklicem bilmiyorum:)

gebelik testini tekrar yap net çıkmamış sanki.bozuk duruyor.
ovulasyon da çıkmasına guvenme yumurtlama günü düzensiz olabilir.
ınş gönlüne göre olur.
hayırlı haberler alırsın.

Gebelık testı bozuk sanırım canım. Ama lh koyu cıkınca gebelik cıkıyor genelde umarım vardır.

Gebelık testı bozuk sanırım canım. Ama lh koyu cıkınca gebelik cıkıyor genelde umarım vardır.
Tesekkur ederim canim bende oyle dusundum aslinda ama yumurtluyor olabilir miyim diye de dusunuyorum bi yandan onun icinde epey gec gibi geliyor ne kaldi surda 5 subata kafam karisti

Yumurtlamadan 10 gün sonra idrarda pek çıkmıyor kanda ckiyorda bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…