Hayirlisi insallah vardir aslinda erken gebelik testinde cikar ama yinede hayal kirikligi yasamamak icin biraz daha bekleyelimBende bir hafta önce denedim negatif bat a dört gun kala yine yaptım yine negatif. Dedim belki testte görünmüyor
Benim erken gebelik Testi değildi. Normal beş tl lik testHayirlisi insallah vardir aslinda erken gebelik testinde cikar ama yinede hayal kirikligi yasamamak icin biraz daha bekleyelim
Dediğin gibi inşallah vardır. Rabbin sesimizi duysunBenim erken gebelik Testi değildi. Normal beş tl lik test
Hanimmlaar beni de gorunKizlar bugun sabahki negatif dedigim gebelik testi 2 3 saat sonra pozitif gosterdi ve ovulasyon testi yine koyu cizgiydi yumurtluyor muyum hamile miyim olucem meraktan reglime 6 7 gun var basina boyle bir sey gelen oldu mu
Koyu cikmasi icin gunumum gecmesi gerekiyor diye biliyorum ama nerdeyse 1 hafta var reglime o yuzden suphelendimBoşa geçirme yumurtlayabilirsin.Zaten hcg pozitif olması için daha koyu olmalı t çizgisi.
O zaman regl günü yap test.Regl günü geçmesiyle ilgisi yok degerin düşük oldugu için koyu çıkmaz.Senin daha varmış bile gününeKoyu cikmasi icin gunumum gecmesi gerekiyor diye biliyorum ama nerdeyse 1 hafta var reglime o yuzden suphelendim
Inşallah hamilesin. Benimde daha önce öyle oldu. Test yaptım gece on iki de ikinci çizgi yoktu. Sabah baktım vardı ve ben hamileydim. Ama düşük yaptımHanimmlaar beni de gorun
Cok uzuldum canim insallah yeniden hamile kalirsin ve bebisin seninle kalirInşallah hamilesin. Benimde daha önce öyle oldu. Test yaptım gece on iki de ikinci çizgi yoktu. Sabah baktım vardı ve ben hamileydim. Ama düşük yaptım
Inşallah canım. Ben bu ay çok istiyordum galiba adet olacağımCok uzuldum canim insallah yeniden hamile kalirsin ve bebisin seninle kalir
Olur Allahin izni ile canim hamile kalabilmissin bak bu cok guzel bisey yine olurInşallah canım. Ben bu ay çok istiyordum galiba adet olacağım
Inşallah canım. Sabırsızlıkla bekliyorumOlur Allahin izni ile canim hamile kalabilmissin bak bu cok guzel bisey yine olur
Benim de malesef negatifKan sonucum maalesef negatif insallah bir daha ki ay nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?