Test sonucuma bakar mısınız

Enidemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
512
66
28
28
Test sonucuma bakar mısınız?

Eklentiler

• IMG-20231021-WA0016.webp
    IMG-20231021-WA0016.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 163
Merhaba adetim 2 gun geçti bu ay tek korunmasiz iliskim gecen hafta pazartesi oldu gebelik testim bu sekilde sizce gebelik varmi bu arada konu sahibi cizgi goremedim maalesf

Eklentiler

• IMG_20231022_125951.webp
    IMG_20231022_125951.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 150
  • IMG_20231022_123705.webp
    IMG_20231022_123705.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 148
Kuruma çizgisi olabilir hani olumsuz yazıp üzmek istemiyorum bende yaşadım bi kaç kez kuruma çizgisi o yüzden
Kuruma cizgisi cok yasadim o sonradan olusuyor bu aninda belirdi adetim gelmezse bir kac gun sonra tekrsr denicem bakalim oglumda da boyle olmustu netlesmisti ama ben kanda cok erkenken ogrenmistim zaten bakalim nasio Allah isteyen herkse nasip etsin insallah

Kuruma cizgisi cok yasadim o sonradan olusuyor bu aninda belirdi adetim gelmezse bir kac gun sonra tekrsr denicem bakalim oglumda da boyle olmustu netlesmisti ama ben kanda cok erkenken ogrenmistim zaten bakalim nasio Allah isteyen herkse nasip etsin insallah
Amiin canım hadi hayırlısı ile sağlıkla bu güzel haberin netleşir inşallah 🙏🏻

Merhaba adetim 2 gun geçti bu ay tek korunmasiz iliskim gecen hafta pazartesi oldu gebelik testim bu sekilde sizce gebelik varmi bu arada konu sahibi cizgi goremedim maalesf
Tek korunmasız ilişki geçen hafta pazar ise 5-6 günde idrar testinde pozitif görmek pek olası değil. Ilk resimde negatif gözüküyor. 2.resimde efekt ile de galiba kuruma çizgisi gözüküyor. Maalesef bu kadar kısa sürede kan testinde bile çıkmaz gebelik varsa bile. Adete bu kadar az kala gebelik oluşması imkansız olmamakla beraber, düşük bir ihtimal.

Tek korunmasız ilişki geçen hafta pazar ise 5-6 günde idrar testinde pozitif görmek pek olası değil. Ilk resimde negatif gözüküyor. 2.resimde efekt ile de galiba kuruma çizgisi gözüküyor. Maalesef bu kadar kısa sürede kan testinde bile çıkmaz gebelik varsa bile. Adete bu kadar az kala gebelik oluşması imkansız olmamakla beraber, düşük bir ihtimal.
Siz yanlis anladiniz ayin 9 undan soz ediyorum ben 2 hafta once yani ben yanlis uazmisim korunmasiz iliski ayin ,9 unda oldu

O zaman olabilir. Tekrar test yaptınız mı?

Eczaneye gidiyorum suan yapicam birazdan nasip artik ama akintimin rengi koyulasmis adet olcakmisim gibi hisettim
Hayırlısıyla olur inşallah. Belli de olmaz, ben de merak ettim şimdi.

Back
X