W whitehill Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2025 5 1 1 27 Dün 06:36 Konu Sahibi Konu Sahibi whitehill #1 çok hafif bir çizgi var gibi gözüküyor. Daha mı koyu olması gerekiyor? Eklentiler IMG_9982.webp 22,5 KB · Görüntüleme: 66
sylviaRose Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 199 46 18 Dün 07:03 Konu Sahibi Konu Sahibi whitehill #2 whitehill .!.: çok hafif bir çizgi var gibi gözüküyor. Daha mı koyu olması gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Silikon cikmis bence hamilesiniz yalancı pozitif değilse benim de böyleydi suan oglum 5 buçuk aylık Eklentiler 660.webp 72,4 KB · Görüntüleme: 59
whitehill .!.: çok hafif bir çizgi var gibi gözüküyor. Daha mı koyu olması gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Silikon cikmis bence hamilesiniz yalancı pozitif değilse benim de böyleydi suan oglum 5 buçuk aylık
tulnkatar Nasip çok güzel bir ihtimaldir🪻 Kayıtlı Üye 30 Kasım 2024 469 166 23 33 Dün 07:14 Konu Sahibi Konu Sahibi whitehill #3 whitehill .!.: çok hafif bir çizgi var gibi gözüküyor. Daha mı koyu olması gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Adetinize kaç gün var yada gecikme yaşadınız mı silik çizgi çıkması sorun değil daha yeni olduğu içindir
whitehill .!.: çok hafif bir çizgi var gibi gözüküyor. Daha mı koyu olması gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Adetinize kaç gün var yada gecikme yaşadınız mı silik çizgi çıkması sorun değil daha yeni olduğu içindir
D Duygu BAHAR Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2025 32 12 3 25 Dün 07:16 Konu Sahibi Konu Sahibi whitehill #4 Adet gününüz yakın değilse bir kaç güne daha iyi belli olur
W whitehill Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2025 5 1 1 27 Dün 07:18 Konu Sahibi Konu Sahibi whitehill #5 tulnkatar .!.: Adetinize kaç gün var yada gecikme yaşadınız mı silik çizgi çıkması sorun değil daha yeni olduğu içindir Genişletmek için tıkla... 2 gün gecikme yaşadım
tulnkatar .!.: Adetinize kaç gün var yada gecikme yaşadınız mı silik çizgi çıkması sorun değil daha yeni olduğu içindir Genişletmek için tıkla... 2 gün gecikme yaşadım
tulnkatar Nasip çok güzel bir ihtimaldir🪻 Kayıtlı Üye 30 Kasım 2024 469 166 23 33 Dün 07:20 Konu Sahibi Konu Sahibi whitehill #6 whitehill .!.: 2 gün gecikme yaşadım Genişletmek için tıkla... 2 gün sonra tekrar test yapın ona göre kan verirsiniz inşallah yalancı pozitif değildir herşey gönlünüzce olsun
whitehill .!.: 2 gün gecikme yaşadım Genişletmek için tıkla... 2 gün sonra tekrar test yapın ona göre kan verirsiniz inşallah yalancı pozitif değildir herşey gönlünüzce olsun
B behlulusko Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2025 330 35 13 34 Dün 07:20 Konu Sahibi Konu Sahibi whitehill #7 whitehill .!.: çok hafif bir çizgi var gibi gözüküyor. Daha mı koyu olması gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Çizgi görüyorum beta düşük oldugı içindir endişenlenme kan verin takip edin inşaallah hamilesinizdir
whitehill .!.: çok hafif bir çizgi var gibi gözüküyor. Daha mı koyu olması gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Çizgi görüyorum beta düşük oldugı içindir endişenlenme kan verin takip edin inşaallah hamilesinizdir
W whitehill Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2025 5 1 1 27 Dün 07:20 Konu Sahibi Konu Sahibi whitehill #8 Duygu BAHAR .!.: Adet gününüz yakın değilse bir kaç güne daha iyi belli olur Genişletmek için tıkla... 2 gün gecikme yaşadım, bir kaç güne tekrardan testi tekrarlayayım o zaman…
Duygu BAHAR .!.: Adet gününüz yakın değilse bir kaç güne daha iyi belli olur Genişletmek için tıkla... 2 gün gecikme yaşadım, bir kaç güne tekrardan testi tekrarlayayım o zaman…
D Duygu BAHAR Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2025 32 12 3 25 Dün 07:21 Konu Sahibi Konu Sahibi whitehill #9 whitehill .!.: 2 gün gecikme yaşadım, bir kaç güne tekrardan testi tekrarlayayım o zaman… Genişletmek için tıkla... Aynen zaten gecikme oldu ise büyük ihtimal hamilesiniz hayrlı olsun
whitehill .!.: 2 gün gecikme yaşadım, bir kaç güne tekrardan testi tekrarlayayım o zaman… Genişletmek için tıkla... Aynen zaten gecikme oldu ise büyük ihtimal hamilesiniz hayrlı olsun