• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucumuzu degerlendirirmisiniz???

abroad

~Eksiklik kendi ozumde~
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
381
1
116
A.B.D.
Merhabalar hocam,
gecen haftaki tahlil sonucumuz asagida.Bende herhangi bir sorun olmadigi soylendi.Esimin test sonucunu degerlendirirmisiniz?Bizim icin hangi yontem daha uygundur,hangi yolu izlemeliyiz?
Tesekkurler

Eklentiler

• $hs.webp
    $hs.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 331
Son düzenleme:
merhaba sperm değerinde sadece ileri hareketlilikte biraz yavaşlık var. onun dışında normal. doktorunuzla birlikte karar vermelisiniz. aşılama ile başlayabilirsiniz. sevgiler.

Merhabalar hocam,
gecen haftaki tahlil sonucumuz asagida.Bende herhangi bir sorun olmadigi soylendi.Esimin test sonucunu degerlendirirmisiniz?Bizim icin hangi yontem daha uygundur,hangi yolu izlemeliyiz?
Tesekkurler

Eki Görüntüle 912420

Hocam bize sekil bozuklugu oldugu soylendi ve bu durumda asilama yapilamaz deniliyor.Bizde karar veremedik

Morfoloji büyük sorun değil^%3 kabul edilebilir bir değerdir.

aytun hanım meraba daha öncede yazmıstım düşük yaptım methotrexate diye bi iğne vurulmustum internet arastırmama göre bu iğne kullanılırsa 6 ay korunma gerikyormuş ama benim doktorum erken düşük yaptıgın için korunmana gerek yok dedi 2 aylık düşük yaptım 1 ay normal yolla deneyin olmassa2. ay iğne detavisine başlıyalım tekrar dedi.. suan düşükten sonra ilk kanamamı bekliyorum daha gelmedi 40 günü gecti.. sizce ne yapmalıyım hemen baslıyayımmı tedaviye cevabınıuz için simdiden tesekkür edrim

MerhAba. Sizden yardim istiyorum tup bebek yaptik bugun11gun 3gün sonra test yapacam. Ama şimdilik hiç agrim yok lekelenme da olmadi bellim da agirimiyor. Evde her gün test yapiyorum sonüç negativ çikiyor sizce hamile degilmiyim???

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

MerhAba. Sizden yardim istiyorum tup bebek yaptik bugun11gun 3gün sonra test yapacam. Ama şimdilik hiç agrim yok lekelenme da olmadi bellim da agirimiyor. Evde her gün test yapiyorum sonüç negativ çikiyor sizce hamile degilmiyim???

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Merhaba bende evde test yapıyorum ama negatif çıkıyor zaten idrar testinde çıkmıyormuş benimde 17sinde kan testim var lekelenme oldu ilk günler kasık ağrısıda oldu sonra bel ağrısı hafif şimdi hiçbir belirti kalmadı gayet ayaktayım sağlık ocağına gidipte yaptırabilirmişsin benim sağlık ocağındaki doktorum söyledi ptesi ben gidicem sanırım meraktayım çünkü

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda sükürler olsun ki tüp bebek denememiz tuttu....çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah...

Arkadaşlar elimde tüp bebekte kullanılan ilaçlar kaldı ihitacı olanlara uygun fiyata verilecektirrr....

Gonal-f 450ıu/0,75ml 5 kutu

cetrotide 0,25 mg 2 kutu

ihtiyacı olanlar 0539 468 83 33 numaralı telefondan ulaşabilirler...

hacim 3.6
ph:7.9
lokosit::1
sperms konsantrasyonu:5.2
toplam hareketli:46
ileri hareketli :25
yerinde hareket :21
hareketsiz :54
who:5
hareketli sperms konst:2.4
ileri sperms kont:1.3
morf. normal sperm:1.0
arkadaşlar bunlar ne demek doktor antibiyotik verdi açıklama bile yapmadı nedir bu ya

Merhabalar,
29 yaşındayım adetlerim çok düzenli. 4 yıldan fazladır evliyim. 1,5 yıl yasmin kullandım sonra ise bıraktım ve korunmadık hiç, sn 1 yıldırda çocuk için uğraşıyoruz ama olmuyor.
birden fazla değişik doktora gittim hepsi herhangi bir sorun olmadığını her şeyin normal olduğunu ilettiler. çatlama iğnesi oldum ama tutmadı. daha sonra doktor değiştirdim, 4 aydır onun kontrolündeyim 2 ya femara kullandım ve ardından çatlatma iğnesi fakat tutmadı.
2 aydır her ay hormon tahlili yaptırıyorum.

Sonuçlarım şu şekilde Haziran ve Temmuz ayı.
THS: 1,53 bir sonra ki ay 1,66

Estradiol E2: 33.29 bir sonra ki ay 60,19 (kan verirken çok stresliydin ondan olabilir mi yukseklıgı)

FSH: 7,89 bir sonra ki ay 9,05

LH: 5,89 bir sonra ki ay 4,87

Prolaktin: 23,41 bir sonra ki ay 16,51

Beta Hcg: 0,206 bir sonra ki ay 0,122

Sigara ve alkol kullanmıyorum herhangi bilinen bir hastalığımda yok.
bana 2 ay doğum kontrol hapı kullan yumurtalıkların dinlensin dedi.
bu sonuçlar kötü mü? neden hap kullanacağım? hamile kalmama engel midir sizden yardım rica ediyorum.

Back
X