Test sonucuna bakarmisiniz:(

baharrr34

Aynı bedende en güzel yolculuk💞
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2020
2.658
8.198
108
32
Lutfen bakar miisiniz. Reglmin 4. gün gecikmesi uzerine test yaptim 10 saniyede ikinci cizgi net sekilde boyle cikti. Kan testi henuz veremedim saglik ocaginda sistem yok 1 haftadir bekliyorum. devlet hastanesinde randevu hemen vermediler. en son özel hastane icin randevu aldim haftaya cumt. ama korkuyorum ya boş veya kimyasalsa diye...keske bu kdr erken yapmasaydim testi diyorum ama 4 gun gecmisti erken davranmadim degil mi. sadece reglmi bekledigim 2. gun hafif kahverengi lekeler oldu kesildi. gogus acimasi ve el ayak uyuşmam cok var sadece

Eklentiler

• 20221129_085751.webp
    20221129_085751.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 57
Lutfen bakar miisiniz. Reglmin 4. gün gecikmesi uzerine test yaptim 10 saniyede ikinci cizgi net sekilde boyle cikti. Kan testi henuz veremedim saglik ocaginda sistem yok 1 haftadir bekliyorum. devlet hastanesinde randevu hemen vermediler. en son özel hastane icin randevu aldim haftaya cumt. ama korkuyorum ya boş veya kimyasalsa diye...keske bu kdr erken yapmasaydim testi diyorum ama 4 gun gecmisti erken davranmadim degil mi. sadece reglmi bekledigim 2. gun hafif kahverengi lekeler oldu kesildi. gogus acimasi ve el ayak uyuşmam cok var sadece
Teste göre hamilesiniz hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin 🙏🌸

baya net cikmis. Lekeleleriniz yerlesmeden kaynakli olabilir. Hayirli saglikli olsun

Canım boş ya da kimyasal hemen belli olmuyor maalesef:( en az 6. Haftaya kadar bekliyorsun mesela bana boş gebelik diyorlar şuan :( Allah hakkında hayırlısını versin inşallah sağ salim kucağına alır koklarsın yavrunu

Back
X