- 18 Aralık 2022
- 306
- 75
- 28
- 29
- Konu Sahibi mucver veya mucver
-
Aşkım testin varsa yarın sabahtan yeniden yap at bakalım, deneme olmamış zor ama Allah büyüktürTest sonucuna göre hamile miyim?
Geçen ay umutlarım boşa gitti bu ay da eşim yurtdışına çıktı adetim bitti 1 gün sonra 12 günlük yurtdışana gitti geldikten sonra çok sık olmadı ilişkimiz reglimin gelmesine 2 gün var pko hastasıyım duphaston ve inofolic combi kullanıyordum doktorun verdiği ilaç pazar gğnğnden beri bir karın ağrım var bugün iş dönüşü test yaptım sonra yaptığımı unutup baktım bu geçersiz mi olabilir mi
Normalde gün aşırı yapıyorduk bu sefer adet bitiminden sonra 12 gün boşluk oldu ama yumurtlama dönemini yakaladık mı diyorumAşkım testin varsa yarın sabahtan yeniden yap at bakalım, deneme olmamış zor ama Allah büyüktür
En garantisi o olacak ben test olayından çok anlamadığım için hani bu geçersiz ise girmeyeyim dedim napcağımı da bilemedimHayalet çizgi var bence yarın kan verin
Su tut o cizgi geçmezse hamilesin benimde aynı olduTest sonucuna göre hamile miyim?
Geçen ay umutlarım boşa gitti bu ay da eşim yurtdışına çıktı adetim bitti 1 gün sonra 12 günlük yurtdışana gitti geldikten sonra çok sık olmadı ilişkimiz reglimin gelmesine 2 gün var pko hastasıyım duphaston ve inofolic combi kullanıyordum doktorun verdiği ilaç pazar gğnğnden beri bir karın ağrım var bugün iş dönüşü test yaptım sonra yaptığımı unutup baktım bu geçersiz mi olabilir mi
Su tut o cizgi geçmezse hamilesin benimde aynı oldu
Adetiniz 5-6 gün surse 12 gunde oyle 17-18. Gunlerde basladiniz yni pcolu biri icin yumrtlama ve catlama donemine denk gelmis olablirsiniz. Testte baya var gibi umarim yanlış değildir. 2. Testi yapmadn emin olmak zor hatta kan kesinlik. Rabbim gonlunuze gore versin inşaallahTest sonucuna göre hamile miyim?
Git kan ver canimEvet sanırım çatlama gününü yakalamış olabilirim ama pko olduğum için tam tarih bilmiyorum ama ilaç kullanıyorum olmam gerekiyor olmadım da acaba gelir mi diyorum bugün iş çıkışı bir aksilik olmazsa gideceğim kan vermey
Bu umut beklenti cok guzel birsey insallah vardir ama bende kac kerr heveslenip yanildim uzuldim bu testler yuzunden ne heveslndirmek isterim nede uzmek isterim cok hassas bi durum biliyorum ama o cizgi net cikana kadar cok heycan yapmayin derim ne silik cizgilerle adet oldum adet zamani hormondan mi testte hata var ondanmi bilmiyorum ama silik cizgiyle olmayacagni kendimde gordum ben cok sukur iki cizgiyide gordum hamileligi tamamladim bebegim dogdu ama o surec cok stresli bilirim elinizden geldgnce bosvermeye calisin olmuyo ama cabalayin bosverince oluyomus bende yasadim gordum 1 ayda 5 test yapiyodum ne stres ama ..Test sonucuna göre hamile miyim?
Haklısınız heveslenemiyorum bir kere benzeri yaşadım ufacık net bir nokta belirmiştiBu umut beklenti cok guzel birsey insallah vardir ama bende kac kerr heveslenip yanildim uzuldim bu testler yuzunden ne heveslndirmek isterim nede uzmek isterim cok hassas bi durum biliyorum ama o cizgi net cikana kadar cok heycan yapmayin derim ne silik cizgilerle adet oldum adet zamani hormondan mi testte hata var ondanmi bilmiyorum ama silik cizgiyle olmayacagni kendimde gordum ben cok sukur iki cizgiyide gordum hamileligi tamamladim bebegim dogdu ama o surec cok stresli bilirim elinizden geldgnce bosvermeye calisin olmuyo ama cabalayin bosverince oluyomus bende yasadim gordum 1 ayda 5 test yapiyodum ne stres ama ..Allah im insallah en kisa zamanda bekledgniz guzel haberi verir size
Test sonucuna göre hamile miyim?
Benim silik ama belli cixgi vardi yine adet olmustum ondan sonra teste inancim kalmamistiHaklısınız heveslenemiyorum bir kere benzeri yaşadım ufacık net bir nokta belirmişti
Bence kan verin acilde ben 3. Haftamda olmama rağmen tüm testler silik cikiyor netten almıştım yapiyorum halaHaklısınız heveslenemiyorum bir kere benzeri yaşadım ufacık net bir nokta belirmişti
Şu an kan verdim bekliyorum 1 saate çıkacak sanırımBence kan verin acilde ben 3. Haftamda olmama rağmen tüm testler silik cikiyor netten almıştım yapiyorum hala
Merhaba inşAllah vardır gebelik bem de duphaston ve estrofem kullaniyorum adete 4gun kala artimed marka test yaptim 1 saat sonra falan 2.çizgi seninki gibi cikti dün baska marka test yaptim tek cizgi bugün tekrar yapamadım açıkçası 2. Çizgiyi görünce umitlenmistim sevinmiştim dün hayal kırıklığı yasadimTest sonucuna göre hamile miyim?
O ilaçlar gebeliğin devamı için aksine duphaston tutunması için benim regl tarihim geçti bugün itibari ile 2 gün ama hala belirtim yok sonuçta hala çıkmadıMerhaba inşAllah vardır gebelik bem de duphaston ve estrofem kullaniyorum adete 4gun kala artimed marka test yaptim 1 saat sonra falan 2.çizgi seninki gibi cikti dün baska marka test yaptim tek cizgi bugün tekrar yapamadım açıkçası 2. Çizgiyi görünce umitlenmistim sevinmiştim dün hayal kırıklığı yasadim
Ayrica gebelik varsa ilaclar da zarar verirse doye de korkuyorum
Canim ben geçen hafta kan verdim değerim yükseldiği halde cizgi silik çıkıyor demek istedimŞu an kan verdim bekliyorum 1 saate çıkacak sanırımşu an hamile olabilirsin yani sen neden kan vermedin açıkçası ben de heyecan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?