Test sonucuna göre hamile miyim?

Yaa kaç çıktı sonuç benim 1,2 cikmisti sonra yükseldi
Ayrıca ben 13 sene hamile kalamadım
2ay önce kürtaj oldum
Tekrar hamile kaldım
Seni coook iyi anlıyorum o testler üzüntü ama 13 sene boyunca test yapardim kuruma çizgisi denilen bisey olmadı hep tek çizgi....
Az önce Bi beyanında böyle çıkmış idrarda enfeksiyondan demişler
Rabbım hayırlı evlat nasip eylesin..
Önce tüm isteyenlere sonra bana

Benim de 1.2 çıktı olmazsa refl gene yaptırın dedi

Benim de 1.2 çıktı olmazsa
Yaa çok üzüldüm inşAllah birdaki aya güzel haberler almak nasip olur
İnşallah bugün sinirlerim boşaldı artık 1 senedir uğraşıyoruz olmuyor ağladım rahatladım valla

Benim de 1.2 çıktı olmazsa

İnşallah bugün sinirlerim boşaldı artık 1 senedir uğraşıyoruz olmuyor ağladım rahatladım valla
Çok sinir bozucu bilirim o teste silik bile olsa 2.cizgiyi görünce insan ümitleniyor seviniyor hayal kuruyor olmayonca çok üzülüyor ben de dün ayni sekilde oldum tekrar test yapamaya cesaret edemiyorum hayal kırıklığına ugrakmatan korkuyom valla..
Ben de 1.5 yıldır uğraşıyorum kasımda da perde ameliyati oldum o yuzden hafif de olsa cift çizgiyi gorunce sevindim ama ne olur bilmiyorum.

Rabbım hayırlısını versin hamile kalınca da beta degeri 2 ye katladı katlamadi kese küçük büyük inan aylardır çok gerginim o yüzden hayırlısı olsun
Benimde artimed 3 test yaptım hepsinde 1 saat sonrasında çizgi oluyor, sanırım kuruma çizgisi değil mi bir umudun var mi yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…