D Dileklek Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2022 58 29 8 40 13 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Dileklek #1 Merhaba az önce gebelik testi aldim yaptım sizce silik görünen bu çizgi pozitif anlamına mi geliyor heyecanlandım birden Eklentiler 20220913_172437.webp 11 KB · Görüntüleme: 89
Merhaba az önce gebelik testi aldim yaptım sizce silik görünen bu çizgi pozitif anlamına mi geliyor heyecanlandım birden
Polenimbenimle Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2022 371 En iyi cevaplar 1 393 18 13 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Dileklek #2 Bence evet pozitif regline kaç gün var
D Dileklek Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2022 58 29 8 40 13 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Dileklek #3 Ay çok teşekkür ederim yorum için 2 gun önce başlamış olması gerekiyordu günümün akıntı falan da olunca şüphelendim
Ay çok teşekkür ederim yorum için 2 gun önce başlamış olması gerekiyordu günümün akıntı falan da olunca şüphelendim
Polenimbenimle Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2022 371 En iyi cevaplar 1 393 18 13 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Dileklek #4 Dileklek .!.: Ay çok teşekkür ederim yorum için 2 gun önce başlamış olması gerekiyordu günümün akıntı falan da olunca şüphelendim Genişletmek için tıkla... Akıntı da varsa gebesin bence kan ver canım:)
Dileklek .!.: Ay çok teşekkür ederim yorum için 2 gun önce başlamış olması gerekiyordu günümün akıntı falan da olunca şüphelendim Genişletmek için tıkla... Akıntı da varsa gebesin bence kan ver canım:)
D Dileklek Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2022 58 29 8 40 13 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Dileklek #5 Polenimbenimle .!.: Akıntı da varsa gebesin bence kan ver canım:) Genişletmek için tıkla... Çok çok teşekkür ederim eşimi bekliyorum cok heyecanlandım esasen cok cok teşekkür ederim
Polenimbenimle .!.: Akıntı da varsa gebesin bence kan ver canım:) Genişletmek için tıkla... Çok çok teşekkür ederim eşimi bekliyorum cok heyecanlandım esasen cok cok teşekkür ederim
N Nesrinbk Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2022 3 1 1 36 13 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Dileklek #6 Tebrik ederim kaç gün geçti. Benimde dün silik çıktı ama kan vermedim.adet günüm geçsin diye bekliyorum. Sen sonucunu paylaşır mısınız
Tebrik ederim kaç gün geçti. Benimde dün silik çıktı ama kan vermedim.adet günüm geçsin diye bekliyorum. Sen sonucunu paylaşır mısınız
D Dlk korkut Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2022 31 2 1 35 13 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Dileklek #7 Dileklek .!.: Merhaba az önce gebelik testi aldim yaptım sizce silik görünen bu çizgi pozitif anlamına mi geliyor heyecanlandım birden Genişletmek için tıkla... Ikinci silik olunca hamile demeksin
Dileklek .!.: Merhaba az önce gebelik testi aldim yaptım sizce silik görünen bu çizgi pozitif anlamına mi geliyor heyecanlandım birden Genişletmek için tıkla... Ikinci silik olunca hamile demeksin
D Dileklek Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2022 58 29 8 40 13 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Dileklek #8 Nesrinbk .!.: Tebrik ederim kaç gün geçti. Benimde dün silik çıktı ama kan vermedim.adet günüm geçsin diye bekliyorum. Sen sonucunu paylaşır mısınız Genişletmek için tıkla... Paylaşırım tabiki Allahım inşallah beklediğimiz güzellikleri nasip eder hepimize :)
Nesrinbk .!.: Tebrik ederim kaç gün geçti. Benimde dün silik çıktı ama kan vermedim.adet günüm geçsin diye bekliyorum. Sen sonucunu paylaşır mısınız Genişletmek için tıkla... Paylaşırım tabiki Allahım inşallah beklediğimiz güzellikleri nasip eder hepimize :)
Gzde_9339 Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2022 98 32 8 31 13 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Dileklek #9 Darısı başımıza hayırlı olsun inşallah