- 29 Mart 2023
- 7
- 4
- 1
- 37
- Konu Sahibi akdeniz-07
Test sonucu sizce pozitif mi ilk kez yapıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorum yapmak zorunda değilsiniz emin olamadım ki paylaştım poşeti yiyenler siz gibi oluyor sanırımBöyle bir testin varlığından haberdarsınız yapıyorsunuz. Foto çekip yükleyebiliyorsunuz. Ama sonucu bilmiyor musunuz?
Nasil bir uslupsuz bi yorum ya ayip ayip kadin emin olmak icin resim atmis sormak istemis ne var bunda yanlis olan ne burda herkes paylasiyor hepaine tek tek yaziyormusunuz acaba yoksa gozunuze kestirdiginizemi agzimi bozardim da sizin gibi asalklari bosuna adam yerine koyup kendimi alcaltamicam b...da bogulunBöyle bir testin varlığından haberdarsınız yapıyorsunuz. Foto çekip yükleyebiliyorsunuz. Ama sonucu bilmiyor musunuz?
Testinin markasi artimed degilse var canim bu artimedler yalanci pozitif verebiliyorTest sonucu sizce pozitif mi ilk kez yapıyorum Eki Görüntüle 3309598
Noktalarla küfür kapatınca üslubunuz benden daha mı düzgün oldu?Nasil bir uslupsuz bi yorum ya ayip ayip kadin emin olmak icin resim atmis sormak istemis ne var bunda yanlis olan ne burda herkes paylasiyor hepaine tek tek yaziyormusunuz acaba yoksa gozunuze kestirdiginizemi agzimi bozardim da sizin gibi asalklari bosuna adam yerine koyup kendimi alcaltamicam b...da bogulun![]()
He cok sevindim anlayabildigine canim sayfanin konuyu acan bayanin sayfasina yazmak ayip olur diye bipledim pardon yaraniz mi var bu testler zorunuza gidiyor kiyamamNoktalarla küfür kapatınca üslubunuz benden daha mı düzgün oldu?Gördüğüme yazıyorum. Yetişebildiğime diyelim.
![]()
He bi arada klavye de laf sokmak kolay oluyor demiNoktalarla küfür kapatınca üslubunuz benden daha mı düzgün oldu?Gördüğüme yazıyorum. Yetişebildiğime diyelim.
![]()
Cok sevindim canim rabbim saglikli sihhatli kucaginada almayi nasip etsin insallahYok tekrarlamadim doktoraa gittim çok şükür hamileyim
İlk kez test yaptığımda benimki de böyle silik çıkmıştı ve deli gibi araştırmıştım. Oluyor öyle, acemilik sonuçta. Şimdi bir km'den anlıyorum sonucu..Böyle bir testin varlığından haberdarsınız yapıyorsunuz. Foto çekip yükleyebiliyorsunuz. Ama sonucu bilmiyor musunuz?
Tebrik ederim. Sağlıkla kavuşursunuz inşallahYok tekrarlamadim doktoraa gittim çok şükür hamileyim