- 4 Nisan 2023
- 369
- 147
- 23
- 29
- Konu Sahibi Mavi_rella
-
Merhaba canım konuya yanlışlıkla tıkladmMerhabalar ben 1 Nisan'da transfer oldum 2 tane 4aa embriyo. 13 Nisan'da test tarihim var. Bu güne kadar nasıl sabrettim bilmiyorum o kadar denedim ki normal yolla olmadı o zaman erkenden kan verdim idrarda gebelik testi yaptım bişey çıkmadı. Ama şimdi 13 üne kadar beklicem. Öyle heycanlıyım ki. Benim testim nasıl pozitif çıkabilir diye düşünüyorum hep dua ediyorum. Dizinde tecrübeleriniz varsa benimle paylaşır mısınız?
Ya çok teşekkür ederim canım umarım sende hayatında hep güzelliklerle karşılaşırsınMerhaba canım konuya yanlışlıkla tıkladmtüp bebekle ilgili hiç tecrübem yok ama rabbim gönlündekini sana nasip etsin inşallah bu sefer pozitifi görüp sağ salim kucağına alırsın bebeğini
Amin canım inşallah en kısa sürede bende görürüm pozitifiYa çok teşekkür ederim canım umarım sende hayatında hep güzelliklerle karşılaşırsın
İnşallah canım öyle heycanlıyım ki umarım bende kalp atışlarını duyabilirimBenimde aynı kalitedeydi, pozitif ve 2 gün sonra kalp atışı dinlemeye gidicem inşallah herşey gönlünce olur canım, inşallah güzel haberler alırsın
Nasıl dayanıyorsun ben 29 martta transfer oldum ilk testimi 5 nisan da verdimYarın büyük gün
İnanki bilmiyorum canım önceden hiç dayanamazdım ama bu sefer bi sabır geliyor içimden.Nasıl dayanıyorsun ben 29 martta transfer oldum ilk testimi 5 nisan da verdim
Belki negatif sonuçtan mı üzülürüm diye bilmiyorumNasıl dayanıyorsun ben 29 martta transfer oldum ilk testimi 5 nisan da verdim
Ben 7. Gün kan verene kadar sabırsız davrandım kan verdikten sonra pişman olup negatif alacağım diye korktum ama kan verene kadar korkum yoktu kan verince pişman oldumBelki negatif sonuçtan mı üzülürüm diye bilmiyorum
Sizin 12. Gün değeriniz ne idi benim 12. Gün 313 14. Gün 876 çıktı haftaya kese randevusu verdiler ama kimyasal olacak diye halen korkuyorumİnşallah bende yarın kalp atışını duyabilirimm
Aynı sizin duygularınızı yaşıyorum şuan umarım sizde hayırlısıyla kalp atışını duyarsınız tüm kalbimle söylüyorumBen 7. Gün kan verene kadar sabırsız davrandım kan verdikten sonra pişman olup negatif alacağım diye korktum ama kan verene kadar korkum yoktu kan verince pişman oldum
Gayet normal artmış değerinizSizin 12. Gün değeriniz ne idi benim 12. Gün 313 14. Gün 876 çıktı haftaya kese randevusu verdiler ama kimyasal olacak diye halen korkuyorum
Benimde 15 nisanda test tarihim ilk günler çok iyiydim ama zamn yaklastikca bnde zor sabrediyorum. Evde idrar testi yaptim o negatif cıktı malesef oyuzden kan tahlili yaptırmaya korkuyorumMerhabalar ben 1 Nisan'da transfer oldum 2 tane 4aa embriyo. 13 Nisan'da test tarihim var. Bu güne kadar nasıl sabrettim bilmiyorum o kadar denedim ki normal yolla olmadı o zaman erkenden kan verdim idrarda gebelik testi yaptım bişey çıkmadı. Ama şimdi 13 üne kadar beklicem. Öyle heycanlıyım ki. Benim testim nasıl pozitif çıkabilir diye düşünüyorum hep dua ediyorum. Dizinde tecrübeleriniz varsa benimle paylaşır mısınız?
Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Çoks evindim inşallah benimkide pozitif çıkarCanım konuşmuştuk seninle:) bende 1 nisan transferi oldum. Bugün test verdim 336 çıktı
Kaçıncı gün yaptın idrar testini bide kaç embriyo koyuldu sanaBenimde 15 nisanda test tarihim ilk günler çok iyiydim ama zamn yaklastikca bnde zor sabrediyorum. Evde idrar testi yaptim o negatif cıktı malesef oyuzden kan tahlili yaptırmaya korkuyoruminşallah yarın güzel sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?