- 9 Mart 2022
- 8.303
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.304
- 148
Bunu dikkate alıcam çok ağrım olursa doktora gitmeyi düşünüyorumİlk gün az sonraki günler çok .. ve pıhtılı şeklinde kanama . Parçalar geliyordu.. birde benim çok ağrılı oldu ikinci gün mafoldum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu dikkate alıcam çok ağrım olursa doktora gitmeyi düşünüyorumİlk gün az sonraki günler çok .. ve pıhtılı şeklinde kanama . Parçalar geliyordu.. birde benim çok ağrılı oldu ikinci gün mafoldum..
Aynen kötü olursanız gidin ve gebelik testi yaptığınızı pozitif çıktığını söyleyin. Zaten beta hcg den bakarlarsa belli olur kimyasal olup olmadığı..Bunu dikkate alıcam çok ağrım olursa doktora gitmeyi düşünüyorum
Tamam çok teşekkür ederimAynen kötü olursanız gidin ve gebelik testi yaptığınızı pozitif çıktığını söyleyin. Zaten beta hcg den bakarlarsa belli olur kimyasal olup olmadığı..
Bu hızlı testler doktorlar tarafından önerilmiyor zaten bazen yanıltıcı olabiliyormuş özellikle tüp bebek sürecinde alınan ilaçlar o hormonu yükselttiği için ikinci çizgi görülebiliyormuşHerkese merhaba reglime 6gün kala erken gebelik testi yapmıştım gerçekten hamileliği kafama takmadın düşünmüyordum, eşimle birlikte olduktan sonra çok yoğun akıntılarım başladığı için acaba yumurtlama günüme mi denk geldi diye takvimime baktım ve evet yumurtlama zamanında birliktelik olmuş bende değerlendirdim reglime 6 gün kala aşağıda gördüğünüz testte ilk 5 dk da çizgi oldu şuan reglime 4 gün vardı ki az önce regl oldum bu kadar belirtiler görüp regl görmen beni çok yıktı artık gerçekten ruhsal olarak iyi olmadığımı anladım![]()
5.1 çıktı betam ne oluyor bu. Ben hiç tüp bebek yada aşılama olmadım ilaçta kullanmadımBu hızlı testler doktorlar tarafından önerilmiyor zaten bazen yanıltıcı olabiliyormuş özellikle tüp bebek sürecinde alınan ilaçlar o hormonu yükselttiği için ikinci çizgi görülebiliyormuş
Beta hormonunun 0 ile 10 üzeri olması gerekiyormuş hamilelik varsa eğer5.1 çıktı betam ne oluyor bu. Ben hiç tüp bebek yada aşılama olmadım ilaçta kullanmadım
Evet negatif maalesef çok ilginç test pozitif gördüm ve belirtilerim çoook fazlaydıBeta hormonunun 0 ile 10 üzeri olması gerekiyormuş hamilelik varsa eğer
Yaşadıklarımdan dolayı artık alıştım banada normal geliyor bu şekilde anlatmak rahat olEvet negatif maalesef çok ilginç test pozitif gördüm ve belirtilerim çoook fazlaydıafadersiniz pedime kahverengi geliyor ama tuvaletim de normal regl kanı görüyorum sabahtan akşama kadar 1 ped anca değiştim dolmuyor da ama tuvalette gidiyor
kusura bakmayın açık yazdığım için
![]()
Randevu aldım bunun için kürtajdan sonra bir kere ultrasonla bakıldı o kadar şimdi detaylı baktırcam Amiin inşallah HZ. YUŞA ya gidicem Allah nasip ederse dua edicem sizin içinde kendim içinde inşallahYaşadıklarımdan dolayı artık alıştım banada normal geliyor bu şekilde anlatmak rahat olbence bunu doktoruna söylemelisin çünkü bebek tutunduktan sonra bişeyler ters gidip kanama şeklinde vücut dışarı atabiliyormuş eğer böyle bişey varsa buna bi teşhis konulup tedavi ettirmen daha doğru olur sıkma hiç canını Rabbim birgün bizede nasip edecek inşallah
Allah razı olsun sizde benim dualarımda olacaksınız inşallah temiz çıkar sonuçlarınızRandevu aldım bunun için kürtajdan sonra bir kere ultrasonla bakıldı o kadar şimdi detaylı baktırcam Amiin inşallah HZ. YUŞA ya gidicem Allah nasip ederse dua edicem sizin içinde kendim içinde inşallah![]()
Erken gebelik testleri çok yanlış çıkıyoHerkese merhaba reglime 6gün kala erken gebelik testi yapmıştım gerçekten hamileliği kafama takmadın düşünmüyordum, eşimle birlikte olduktan sonra çok yoğun akıntılarım başladığı için acaba yumurtlama günüme mi denk geldi diye takvimime baktım ve evet yumurtlama zamanında birliktelik olmuş bende değerlendirdim reglime 6 gün kala aşağıda gördüğünüz testte ilk 5 dk da çizgi oldu şuan reglime 4 gün vardı ki az önce regl oldum bu kadar belirtiler görüp regl görmen beni çok yıktı artık gerçekten ruhsal olarak iyi olmadığımı anladım![]()
Mrhaba yazmıstm ddaha once de size ama galiba. Bana geçen ay oldu test yanıltmadı kimyasal gebelik oldu. Ben beta da vermiştim 50 idi sonra bi anda regl oldum gitti beta da düştü . İlk başta cok üzülüyor insan ama hayırlısı diyorum mecburHerkese merhaba reglime 6gün kala erken gebelik testi yapmıştım gerçekten hamileliği kafama takmadın düşünmüyordum, eşimle birlikte olduktan sonra çok yoğun akıntılarım başladığı için acaba yumurtlama günüme mi denk geldi diye takvimime baktım ve evet yumurtlama zamanında birliktelik olmuş bende değerlendirdim reglime 6 gün kala aşağıda gördüğünüz testte ilk 5 dk da çizgi oldu şuan reglime 4 gün vardı ki az önce regl oldum bu kadar belirtiler görüp regl görmen beni çok yıktı artık gerçekten ruhsal olarak iyi olmadığımı anladım![]()