Test yanılttı😭

İlk gün az sonraki günler çok .. ve pıhtılı şeklinde kanama . Parçalar geliyordu.. birde benim çok ağrılı oldu ikinci gün mafoldum..
Bunu dikkate alıcam çok ağrım olursa doktora gitmeyi düşünüyorum

Yerleşme kanaması benim adete 4 gün kala gerçekleşti oda tuvaletteyken sildigimde bir kere peçeteye kahverengi akıntı geldi o yerleşme kanamasyms meger bir kez oldu daha da olmadı. Dikkat etmesem fark etmezdim bile. Yerleşme kanamasının bir kaç gün süreceğini düşünmüyorum.

Herkese merhaba reglime 6gün kala erken gebelik testi yapmıştım gerçekten hamileliği kafama takmadın düşünmüyordum, eşimle birlikte olduktan sonra çok yoğun akıntılarım başladığı için acaba yumurtlama günüme mi denk geldi diye takvimime baktım ve evet yumurtlama zamanında birliktelik olmuş bende değerlendirdim reglime 6 gün kala aşağıda gördüğünüz testte ilk 5 dk da çizgi oldu şuan reglime 4 gün vardı ki az önce regl oldum bu kadar belirtiler görüp regl görmen beni çok yıktı artık gerçekten ruhsal olarak iyi olmadığımı anladım 😔
Bu hızlı testler doktorlar tarafından önerilmiyor zaten bazen yanıltıcı olabiliyormuş özellikle tüp bebek sürecinde alınan ilaçlar o hormonu yükselttiği için ikinci çizgi görülebiliyormuş

Bu hızlı testler doktorlar tarafından önerilmiyor zaten bazen yanıltıcı olabiliyormuş özellikle tüp bebek sürecinde alınan ilaçlar o hormonu yükselttiği için ikinci çizgi görülebiliyormuş
5.1 çıktı betam ne oluyor bu. Ben hiç tüp bebek yada aşılama olmadım ilaçta kullanmadım

Beta hormonunun 0 ile 10 üzeri olması gerekiyormuş hamilelik varsa eğer
Evet negatif maalesef çok ilginç test pozitif gördüm ve belirtilerim çoook fazlaydı 🤷🏼‍♀️ afadersiniz pedime kahverengi geliyor ama tuvaletim de normal regl kanı görüyorum sabahtan akşama kadar 1 ped anca değiştim dolmuyor da ama tuvalette gidiyor 🤷🏼‍♀️ kusura bakmayın açık yazdığım için 🙏🏻

Evet negatif maalesef çok ilginç test pozitif gördüm ve belirtilerim çoook fazlaydı 🤷🏼‍♀️ afadersiniz pedime kahverengi geliyor ama tuvaletim de normal regl kanı görüyorum sabahtan akşama kadar 1 ped anca değiştim dolmuyor da ama tuvalette gidiyor 🤷🏼‍♀️ kusura bakmayın açık yazdığım için 🙏🏻
Yaşadıklarımdan dolayı artık alıştım banada normal geliyor bu şekilde anlatmak rahat ol 😌 bence bunu doktoruna söylemelisin çünkü bebek tutunduktan sonra bişeyler ters gidip kanama şeklinde vücut dışarı atabiliyormuş eğer böyle bişey varsa buna bi teşhis konulup tedavi ettirmen daha doğru olur sıkma hiç canını Rabbim birgün bizede nasip edecek inşallah

Yaşadıklarımdan dolayı artık alıştım banada normal geliyor bu şekilde anlatmak rahat ol 😌 bence bunu doktoruna söylemelisin çünkü bebek tutunduktan sonra bişeyler ters gidip kanama şeklinde vücut dışarı atabiliyormuş eğer böyle bişey varsa buna bi teşhis konulup tedavi ettirmen daha doğru olur sıkma hiç canını Rabbim birgün bizede nasip edecek inşallah
Randevu aldım bunun için kürtajdan sonra bir kere ultrasonla bakıldı o kadar şimdi detaylı baktırcam Amiin inşallah HZ. YUŞA ya gidicem Allah nasip ederse dua edicem sizin içinde kendim içinde inşallah 🤲🏻

Randevu aldım bunun için kürtajdan sonra bir kere ultrasonla bakıldı o kadar şimdi detaylı baktırcam Amiin inşallah HZ. YUŞA ya gidicem Allah nasip ederse dua edicem sizin içinde kendim içinde inşallah 🤲🏻
Allah razı olsun sizde benim dualarımda olacaksınız inşallah temiz çıkar sonuçlarınız

Kimyasal gebelik düşük boş gebelik diye kendinizi üzmeyin.. Erken gebelik testi çok yanıltıyor...
Benim 2 defa başıma geldi. İlkinde kimyasal gebelik diye kafayı yemiştim.
Sonrasında bi sonraki ey tekrar aynı şey başıma geldi erken gebelik testinde pozitif çıktı bende yarım saat içinde gidip kan verdim beta sonucum 1.20 çıktı yani negatif kimyasal yada boş gebelik olsaydı en azından 10 üstü çıkardı..

Slm kizlar bu ay o kadar umutluydum ki tüm belirtiler vardi gebelikle alakalı en farklı olanı ise göğüslerim dolgunlasti ve sizliyordu sanki süt geliyor gibi akşam camasirima çok açık kahve leke gelmişti bende elimle kontrol ettim kahve leke bende üzüldüm yine olmadı diye gece ped taktım yattım sabah kalktım bişey yok yine elle kontrol ettim çok parlak kırmızı ama pede bişey gelmiyor birde gece Bacaklarim sizliyordu kasık bel ağrım yok hani hasta olurken rahim sızlar oda yok benim bu durum nedir kizlar ya başına böyle bişey gelen oldumu

Herkese merhaba reglime 6gün kala erken gebelik testi yapmıştım gerçekten hamileliği kafama takmadın düşünmüyordum, eşimle birlikte olduktan sonra çok yoğun akıntılarım başladığı için acaba yumurtlama günüme mi denk geldi diye takvimime baktım ve evet yumurtlama zamanında birliktelik olmuş bende değerlendirdim reglime 6 gün kala aşağıda gördüğünüz testte ilk 5 dk da çizgi oldu şuan reglime 4 gün vardı ki az önce regl oldum bu kadar belirtiler görüp regl görmen beni çok yıktı artık gerçekten ruhsal olarak iyi olmadığımı anladım 😔
Erken gebelik testleri çok yanlış çıkıyo

Attığınız testte ikinci çizgiyi ben göremedim. Kuruma cizgisini yanlış anlamış olabilir misiniz ? Umarım.en kısa.zamanda.saglikla.kucaginiza alırsınız

Mrhaba yazmıstm ddaha once de size ama galiba. Bana geçen ay oldu test yanıltmadı kimyasal gebelik oldu. Ben beta da vermiştim 50 idi sonra bi anda regl oldum gitti beta da düştü . İlk başta cok üzülüyor insan ama hayırlısı diyorum mecbur

Back
X