Test yapayım mı ?

Bensusek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
95
19
88
25
Kızlar merhaba öncelikle . Adetimin başladıgı gün cinsel ilişkiye girdik içime boşalıp boşalmadıgından emin degilim son adetimin üzerinden 21 gün geçti beklemeye dayanamıyorum sizce test yapayım mı yoksa negatif mi görürüm ?

Kızlar merhaba öncelikle . Adetimin başladıgı gün cinsel ilişkiye girdik içime boşalıp boşalmadıgından emin degilim son adetimin üzerinden 21 gün geçti beklemeye dayanamıyorum sizce test yapayım mı yoksa negatif mi görürüm ?
Adet gününü beklemelisin varsada yoksa da test sonucu seni yanıltır

2C473B89-0E7A-4BE4-95CE-A3B005CC6BD8.webp

Ben yine dayanamayıp yaptım normal de hiçbir şey gözükmüyordu kasetin içini açtım ama negatif degil mi bu ?

Tesekkurler amin hepimizin insallah 🙏🏼 Ben o sondaki pembe çizgiye takılmıstım ama o testin kendi çizgisiymiş sanırım
Peki kapalı halini atarmisn ben daha önce bu markanın testini yapmadım ama forumda gördüğüm kadarıyla yok. Kapalı şekilde atarsan daha iyi anlaşılır

Peki kapalı halini atarmisn ben daha önce bu markanın testini yapmadım ama forumda gördüğüm kadarıyla yok. Kapalı şekilde atarsan daha iyi anlaşılır
Kapalı haliyle hiçbir şey görünmüyor tamamen tek çizgi silik bile degil . İçim rahat etmedi açıp baktım birde

Kapalı haliyle hiçbir şey görünmüyor tamamen tek çizgi silik bile degil . İçim rahat etmedi açıp baktım birde
O zaman yok canım zaten adet zamanı tutmaz die biliyorum. Yinede üzülme canım sabret rabbim kucağını bı an önce doldursun inşallah 😊

Back
X