Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet gününü beklemelisin varsada yoksa da test sonucu seni yanıltırKızlar merhaba öncelikle . Adetimin başladıgı gün cinsel ilişkiye girdik içime boşalıp boşalmadıgından emin degilim son adetimin üzerinden 21 gün geçti beklemeye dayanamıyorum sizce test yapayım mı yoksa negatif mi görürüm ?
çok tesekkur ederimAdet gününü beklemelisin varsada yoksa da test sonucu seni yanıltır
adetliyken kalınır mıAdetinin gecikmesini bekle
Sanmıyorumadetliyken kalınır mı
Peki tesekkur ederimNegatif çıkmış canim.
Üzülmeyin herşeyin bir vakti vardırPeki tesekkur ederim![]()
Tesekkurler amin hepimizin insallahÜzülmeyin herşeyin bir vakti vardırrabbim gönlüne göre versin inşallah.
Peki kapalı halini atarmisn ben daha önce bu markanın testini yapmadım ama forumda gördüğüm kadarıyla yok. Kapalı şekilde atarsan daha iyi anlaşılırTesekkurler amin hepimizin insallahBen o sondaki pembe çizgiye takılmıstım ama o testin kendi çizgisiymiş sanırım
Kapalı haliyle hiçbir şey görünmüyor tamamen tek çizgi silik bile degil . İçim rahat etmedi açıp baktım birdePeki kapalı halini atarmisn ben daha önce bu markanın testini yapmadım ama forumda gördüğüm kadarıyla yok. Kapalı şekilde atarsan daha iyi anlaşılır
O zaman yok canım zaten adet zamanı tutmaz die biliyorum. Yinede üzülme canım sabret rabbim kucağını bı an önce doldursun inşallahKapalı haliyle hiçbir şey görünmüyor tamamen tek çizgi silik bile degil . İçim rahat etmedi açıp baktım birde