Test yapıyorum silik çıkıyor

İlk üstteki teste güvenme benimki senin testinden daha belirgindi ama sonuç negatifti diğer 4 testinde negatif görünüyor canım
Resimde belli olmyoki ama inanki ilk testten sonraki iki testte de var ama çok silik ışıkda belli oluyor

Telefonda çok belli olmadı ama ilk testte gayet net gözükyo ama diğerleri çok silik
Canım bu testleri yaptığın zaman kaç dakika sonranın sonuç çıktı bide addetsin 10 günmü gecikti

İlkinde 10 dakika faln bekledm çıktı. Diğerlerni biraz fazla bekledm. Adetimde şuan 11 gün geçti
Canım beklenen testler yanıltıyor olabiliyor ama adetinde çok gecıkmıs geç döllenme olmassa koyu Çıkmazı gerekıyor adettin düzeldiyse ilk defa gençlikteyse bi kan ver bence

Canım beklenen testler yanıltıyor olabiliyor ama adetinde çok gecıkmıs geç döllenme olmassa koyu Çıkmazı gerekıyor adettin düzeldiyse ilk defa gençlikteyse bi kan ver bence
Adetim normalde gecikirdi ama en fazla 2 gün sonra kesin oluyodum diğer gebeliklerimde de çok test yaptım hatta birinde bir saar sonra çıktı herkes geçersizdir falan dedi gebeydim. Ve şuanda belirtilerm var hamile kaldığım zaman anlıyorum tesr yapıyorm çıkıyo başıma ilk defa böyle bişey geldi

Canım ozaman diğer testlerde sorun var bende bu ay yaklaşık 10 tane test yaptım adet bugün olmam gerekiyordu olmadım hepsi silik çıktı benimkinde ama ilk yaptığım test sadece ışıkta falan gözüküyordu bugün yaptığınim test silkde olsa gözüküyor noramaldede artık

Eklentiler

• 856666D2-C205-4CC0-B7E7-35CDCF9AE92A.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 231
Şuan sokağa çıkma yasağı var pazartesi günü son kez deniycem çıkmazsa demekki ya test bozuk yada bende sıkıntı var çıkarsa geç dölleniyodur diye düşüncem

Şuan sokağa çıkma yasağı var pazartesi günü son kez deniycem çıkmazsa demekki ya test bozuk yada bende sıkıntı var çıkarsa geç dölleniyodur diye düşüncem
Bende pazartesı erken gebelık testi Alcam belirtilerin ne canım senin

Bende pazartesı erken gebelık testi Alcam belirtilerin ne canım senin
Benim belirtilerm kasıklarım tek taraflı sancıyo ama hafif bazen sağda oluyo bazen solda belim ağrıyo oda hafif sağ kasığımn üstünde bıçak saplanır gibi bişey saplanıyo yanıyo yani değişik bi acı kramplarm var. Bu belirtilerim iki gebeliğimde de oldu özelliklede karnıma bıçak saplanır gibi yanma olunca anlıyorum hamile olduğumu

Benimde gaz ve kabızlık oldu oglumdada böyle olmustu insallah ikimizde hamişizdir

Bende de kabızlık ve gaz var hatta geceleri kötü oluyorum idrarada sürekli çıkıyorum
Canım ben yarın erken gebelık testi yapcam varsa net çoklar zaten sen yarınım kan vercen ben 1 hafta sonra kan veririm. Ancak pandeminin yoğun olduğu bölgedeyim bugünde test yaptım 1 tık daha koyu çıktı

Canım ben yarın erken gebelık testi yapcam varsa net çoklar zaten sen yarınım kan vercen ben 1 hafta sonra kan veririm. Ancak pandeminin yoğun olduğu bölgedeyim bugünde test yaptım 1 tık daha koyu çıktı
Bende normalde yarın vericektim doktorum gelme dedi kendini riske atma dedi napıcağımı bilmiyorum. Son kez bendemi test yapsam aceba. İşimiz Allaha kaldı hastaneler çok riskli

Bende normalde yarın vericektim doktorum gelme dedi kendini riske atma dedi napıcağımı bilmiyorum. Son kez bendemi test yapsam aceba. İşimiz Allaha kaldı hastaneler çok riskli
Erken gebelık testi al canım son kez yap varsa zaten çok silikte olsa çıkar artık ona göre hareket edersin yazarmısın buraya sonucu bende yazarım yapınca

Erken gebelık testi al canım son kez yap varsa zaten çok silikte olsa çıkar artık ona göre hareket edersin yazarmısın buraya sonucu bende yazarım yapınca
Tabikde yazarım kesin yaz sende dua et olurmu bana ben çok istiyorum bende sana çok dua ederim müslümanın müslümana yaptığı dua kabul olurmuş

Tabikde yazarım kesin yaz sende dua et olurmu bana ben çok istiyorum bende sana çok dua ederim müslümanın müslümana yaptığı dua kabul olurmuş ❤
İnsallah Rabbim nasip eder canım ikimizide göbüşlerimiz bebişle dolar amin

Canım ben yaptım test o attığm testler vardı ya belirgin olan test varya o markadan aldım o attığm gibi çıktı yine
Var canım ozaman hayırlı olsun ben de yaptım benimkde baya net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…