Test yapmak istiyorummmmm

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Ya kizlar adetime 1 hafta var birkac belirtide yasiyorum bu erken gebelik testleri 1 hafta once sonuc verirmi. Dayanicam adetim gecince yapicam diyordumda dayanamiyorum ya. klasik ucuz testlerle bile 1 hafta once ogrenen varmis. Bir de ilk bebek denememiz bu ay oyuzden bu kadar sabirsizim. ne diyorsunuz?

Ne gibi belirtilerin var ?

Goguslerim cok sis ve agriyor, uclari aciyor. Ara ara devam eden kasik agrim var adet agrisi gibi. 2 gundur cok basim agriyor. ara ara ates basiyor. normalde gogus ve kasik agrisi cok nadir yasarim adetlerim agrili gecmez, yasasamda adet gunu 1-2 saat yasarim ve gecer ama bu bahsettiklerim 1 haftadir var

merhaba arkadaşlar. Benimde bat a 5-7 gün kaldı çok sabırsızlanıyorum ama hangi testi yaptırsam sonuç daha kesin olur bilemedim

Ben adetime 2 gun kala pozitif gordum ama adet gunu adet oldum kimyasal cikti ve cok uzuldum keske ogrenmeseydim dedim. Ayrica adetime 9 gun kala test yaptim cift cizgi cikti. Ama var mi yokmu hala suphe icindeyim. Dusunmekten yoruldum resmen surekli teste bakiyorum. Keske adetim gecince yapsaydim diyorum simdi.

Ben adetine dort gun kala ogrendim ucuz testlerle ama adet aram 30 un uzerinde oluyor . Yumurtlamadan 15. Gun bakmis oldum.

Canm yumurtlama gununde 1 hafta sonra cikan sonuclarin pozitif ise var anlaminda silik dahi olsa olma ihtimali var

Vazgectim test yapmicam daha yumurtlamadan, yani iliskiden 8 gun gecti cikmazsa erken diye uzulurum ama hala kararsizim. iliskiden 8 gun sonra cikarmiki

Hii anladim. Benim yumurtlamadan, yani bugun iliskiden sonraki 8.gun
Dollenmeden on gun sonra kanda ancak belli oluyor. Suan kanda bile zor. Akinti hamilelik belirtisi ama bekle biraz varsada negatif cikmasin . Yapacaksanda en az 3 gun sonra kan testiyle baktir elinde ovulasyon testi varsa onunla dene yada ben onunla ogrenmistim

Bn adete uç gün kala yaptim bi halt çıkmadı moralimin bozulduguyla kaldım ustune hamile degilim nasilsa diye hep ağır isler yaptim adetim iki gün geçti adet olamadigim zamanki ağrılar sancılar başlayınca acile gittim söktürücü bişi versin diye ama gebelikten suphelendigimide soyledim.. Hamismisim meyersemde yani her zaman çıkmıyor o testlerde bekle bacım sabret...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…