- 3 Nisan 2016
- 912
- 628
- 23
- Konu Sahibi esmeringunlugu
-
ya oda dogru tabi birde ruyamda dogum yaptigimi gordum iyice iskillendimAdetini bekle bence cikmazsa ne kadar uzulmeyecegim desende uzuluyor insan. bana oyle olmustu bekle bence
Ne gibi belirtilerin var ?
Ne gibi belirtilerin var ?
Canm hamile olma ihtimalin yüksek bnmde gögüs agrisi disinda hersey var bu belirtiler adetle ayni reglm gecti bugün 5. günm 2 gün önce test yaptm silik çizgi cikti. birazdan tekrar deneyecemVe birde su gibi akinti, ara ara acik sari
Ben adetine dort gun kala ogrendim ucuz testlerle ama adet aram 30 un uzerinde oluyor . Yumurtlamadan 15. Gun bakmis oldum.
Canm hamile olma ihtimalin yüksek bnmde gögüs agrisi disinda hersey var bu belirtiler adetle ayni reglm gecti bugün 5. günm 2 gün önce test yaptm silik çizgi cikti. birazdan tekrar deneyecem
Canm yumurtlama gununde 1 hafta sonra cikan sonuclarin pozitif ise var anlaminda silik dahi olsa olma ihtimali varBen adetime 2 gun kala pozitif gordum ama adet gunu adet oldum kimyasal cikti ve cok uzuldum keske ogrenmeseydim dedim. Ayrica adetime 9 gun kala test yaptim cift cizgi cikti. Ama var mi yokmu hala suphe icindeyim. Dusunmekten yoruldum resmen surekli teste bakiyorum. Keske adetim gecince yapsaydim diyorum simdi.
Saol canm insaallah darisi basina :))Hayirlo olsun canim, silikse hamilesin bence
Sorun su ki testin cizgileri farkli yerde ve birbirine yakin+test 1 gun sonra pozitif verdiCanm yumurtlama gununde 1 hafta sonra cikan sonuclarin pozitif ise var anlaminda silik dahi olsa olma ihtimali var
Dollenmeden on gun sonra kanda ancak belli oluyor. Suan kanda bile zor. Akinti hamilelik belirtisi ama bekle biraz varsada negatif cikmasin . Yapacaksanda en az 3 gun sonra kan testiyle baktir elinde ovulasyon testi varsa onunla dene yada ben onunla ogrenmistimHii anladim. Benim yumurtlamadan, yani bugun iliskiden sonraki 8.gun
O zaman yoktur 3 ila 5 dk icinde cizgi cikarsa var demektir diye biliyorumSorun su ki testin cizgileri farkli yerde ve birbirine yakin+test 1 gun sonra pozitif verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?