Test yapmaktan kafayı yiyecem lütfen tecrübelerinizi paylaşın

Emilyinparis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
13
6
1
37
merhaba kızlar. Yaşayan varsa lütfen yazabilir mi. 2 aydır bebek istiyoruz doktoe kontrolünde gidiyoruz. Bu ay yumurta geliştirici letu kullandım adetin 2. Günü başlayıp 5 gün içtim. Sonra yumurtlama testi yaptım ve 1 nisanda pozitif çıktı yani yumurtlama günümmüş o gün ve öncesi ile sonrasındaki günler değerlendirdik. Neyse, benim 2 nisandan sonra hafif göğüs ağrım ve Şeffaf zaman zaman beyaz kokusuz akıntım başladı. Sonra bu göğüs ağrısı baya şiddetlendi. El değdiremiyorum şu an baya acıyor. İlk bebeğimde de hamileliğimi göğüs ağrısı ile öğrenmiştim. Şimdi kızım 3 yaşında. Neyse, ayın 10.unda yani yumurtlamadan 1” gün sonra ben predictor yaptım negatif çıktı. 16 sında kan testi verdim yine negatif. Ama hamile olabilir miyim emin değilim. Doktora sordum adet gecikmeni bekle dedi geçen ay adet günüm 19 uydu bir de adet grcikmesinden sonra 4-5 gün test için bekleyin diyorlar 6 gün daha nasıl bekleyecem 😖 sizce hamile olabilir miyim yaşayan bilir tecrübelerinizi aktarın şu an çok ihtiyacım var.

1i yumurtlama gününüzdü, 16sında kan verdiniz yanlış anlamadıysam. Eğer öyleyse gebe olsanız kanda çıkardı.

Zaten bir tane evladınız varmış Allah bağışlasın ama 2 ay içinde bu kadar test yapmaktan kafayı yiyecek duruma geldiyseniz gerçekten önce bir uzmandan yardim alın hiç sağlıklı görünmüyor dışarıdan. Psikoterapi tavsiye ederim.

Âdet gecikince yapın test neden böyle strese giriyorsunuz ki? Yani çıkmaz daha sağlıklı sonuç elde edemezsiniz canınıza yazık.

Arkadaşlar 10 gün yazmak istemişim 1 gün diye yazmış. Hemen celallenmeyin lütfen. Yumurtlamadan bir gün sonra gebelik testi yapacak kadar cahil değilim 😄😄😄😄😄 Cevaplarınız için herkese teşekkür ederim 🙏🏻

merhaba kızlar. Yaşayan varsa lütfen yazabilir mi. 2 aydır bebek istiyoruz doktoe kontrolünde gidiyoruz. Bu ay yumurta geliştirici letu kullandım adetin 2. Günü başlayıp 5 gün içtim. Sonra yumurtlama testi yaptım ve 1 nisanda pozitif çıktı yani yumurtlama günümmüş o gün ve öncesi ile sonrasındaki günler değerlendirdik. Neyse, benim 2 nisandan sonra hafif göğüs ağrım ve Şeffaf zaman zaman beyaz kokusuz akıntım başladı. Sonra bu göğüs ağrısı baya şiddetlendi. El değdiremiyorum şu an baya acıyor. İlk bebeğimde de hamileliğimi göğüs ağrısı ile öğrenmiştim. Şimdi kızım 3 yaşında. Neyse, ayın 10.unda yani yumurtlamadan 1” gün sonra ben predictor yaptım negatif çıktı. 16 sında kan testi verdim yine negatif. Ama hamile olabilir miyim emin değilim. Doktora sordum adet gecikmeni bekle dedi geçen ay adet günüm 19 uydu bir de adet grcikmesinden sonra 4-5 gün test için bekleyin diyorlar 6 gün daha nasıl bekleyecem 😖 sizce hamile olabilir miyim yaşayan bilir tecrübelerinizi aktarın şu an çok ihtiyacım var.
Ben daha yaşamadım tabi ki ama çok üstüne düşüp kafaya takıyorsunuz bu yüzden bile olmaz. Kaldı ki ikinci çocuğunuz🌸 sizin bana tecrübe vermeniz gerek 🙈 çünkü iki aydır ben de tutturamıyorum günümü ve olmadı. Kaç kez test yaptım negatif çünkü kafama taktım. Sabahlara kadar netten okudum,kadınlar kulübünden okudum vs. İnanın kafa yoruyoruz ve bunun için olmuyor. Akışına bırakın. Hiç olmasa bi sorun olsa ilk çocuğunuz da olmazdı. Bazı şeyler beklemediğimiz anda gerçekleşiyor ya işte bunun gibi düşünün 🌸 sizin için dua edeceğim ❣️

Canim hamilelik 9 ay sen 4-5 gun testi bekleyemiyosun bu be acele sabir biraz 🙈 kız 9 ay nasil dayancan..2 ayda bu kdar skntiya girersen senelerce cocuk bekleyen arkadaslra haksizlik yapmis olursun sabret hersey zamanla olur

Zaten bir tane evladınız varmış Allah bağışlasın ama 2 ay içinde bu kadar test yapmaktan kafayı yiyecek duruma geldiyseniz gerçekten önce bir uzmandan yardim alın hiç sağlıklı görünmüyor dışarıdan. Psikoterapi tavsiye ederim.
Yumurtlamadan ve birliktelikten kaç gün sonra en erkek kan testi yapılmalı ?

Ben daha yaşamadım tabi ki ama çok üstüne düşüp kafaya takıyorsunuz bu yüzden bile olmaz. Kaldı ki ikinci çocuğunuz🌸 sizin bana tecrübe vermeniz gerek 🙈 çünkü iki aydır ben de tutturamıyorum günümü ve olmadı. Kaç kez test yaptım negatif çünkü kafama taktım. Sabahlara kadar netten okudum,kadınlar kulübünden okudum vs. İnanın kafa yoruyoruz ve bunun için olmuyor. Akışına bırakın. Hiç olmasa bi sorun olsa ilk çocuğunuz da olmazdı. Bazı şeyler beklemediğimiz anda gerçekleşiyor ya işte bunun gibi düşünün 🌸 sizin için dua edeceğim ❣️
Her gun deniyoruz biz ama tutmuyor. Gunun tutmasi da ise yaramiyor sanki

Her gun deniyoruz biz ama tutmuyor. Gunun tutmasi da ise yaramiyor sanki
Ben de hala adet olmadım kanda negatif çıkmıştı ama adetin 25. Günü baktırmıştım sizce erken mi oldu tekrar yapsam mı bilmiyorum ya. Lekelenmem 24. Gün oldu. 25. Gün kanda negatif. Bugün 32. Gün

Bu ayin 1 i adetimin ilk gunu oldu.yumurta catlamasi 18-19cu gun oldu ve bu ayin 29 u adet olma zamanim...😥 Amma hamile kalmak icin tedavi gordum. Yumurta catmama gunlerimi iyi de deyerlendirdik... iki gundur arada pembe lekeye benzer hatta ici kicik leke kanli birseyler de goruyorum. Ve yukurtlamw doneminden bu gune kadae goguslerde asiri hassasiyet var. ve yaklashik 4 gundur karnim
Da agriyor bu gun de pembe akinti sulu kivamda geldi. (.. doktoruma soyneldim yarina kontrole cagirdi. HCG kan testi yaptiracagiz bakalim...😥. su an yapacak bir sey yok bekliyoruz... ben de kendimi
Neqative hazirliyorum ki uzulmeyim..

Ben de hala adet olmadım kanda negatif çıkmıştı ama adetin 25. Günü baktırmıştım sizce erken mi oldu tekrar yapsam mı bilmiyorum ya. Lekelenmem 24. Gün oldu. 25. Gün kanda negatif. Bugün 32. Gün
Stres yada ictigin bitkisel bir cay gecikme yapmis olabilir canim.benimde tıkır tıkır isleyen adetim son zamanlarda 5 gun 5 gun kayiyor. Kimi diyor rahim hamilelik icin hazirliyor kendini. Tekrar ana sagliga git kan ver bence. Test yapma bosver paraya yazik. Bayram sonuna kadar bekle bakalim . Zaten geç dollenme olsa bile ancak cikar varsa bebiş. Dua et rabbim en hayirlisini bilir. Zor biliyorum her adet yaklaştığında bende ayni oluyorum.

merhaba kızlarr bana da bir fikir verin lütfen :) geçen hafta cuma adet olmam gerekiyordu hala olmadım 7. günüm bugün. ondan 1 gün önce doktora gittim muayene oldum alttan elle muayene de etti sağ yumurtalık çok hassas dedi evet acıyor ağrım var dedim, yumurtaların çatlamış çünkü sağdan sıvılar var dedi yarın adet olmazsan bekle 1 hafta sonra test yap geç döllenme olabilir dedi. dün akşam kaset test yaptım negatif çıktı hala kasıklarımda sızı var. sizce adet döngüm mü şaştı yoksa geç döllenmenin sonucu daha mı geç çıkıyor? ayrıca 6 aydır korunmuyorum hamile kalamadım ancak hiçbir sorun yok dedi doktorum. adet döngüm çok düzgün asla gecikme yaşamam. bir fikri olan var mııı?

Hacemat öneririm

Back
X