- 18 Mayıs 2021
- 13
- 6
- 1
- 37
- Konu Sahibi Emilyinparis
merhaba kızlar. Yaşayan varsa lütfen yazabilir mi. 2 aydır bebek istiyoruz doktoe kontrolünde gidiyoruz. Bu ay yumurta geliştirici letu kullandım adetin 2. Günü başlayıp 5 gün içtim. Sonra yumurtlama testi yaptım ve 1 nisanda pozitif çıktı yani yumurtlama günümmüş o gün ve öncesi ile sonrasındaki günler değerlendirdik. Neyse, benim 2 nisandan sonra hafif göğüs ağrım ve Şeffaf zaman zaman beyaz kokusuz akıntım başladı. Sonra bu göğüs ağrısı baya şiddetlendi. El değdiremiyorum şu an baya acıyor. İlk bebeğimde de hamileliğimi göğüs ağrısı ile öğrenmiştim. Şimdi kızım 3 yaşında. Neyse, ayın 10.unda yani yumurtlamadan 1” gün sonra ben predictor yaptım negatif çıktı. 16 sında kan testi verdim yine negatif. Ama hamile olabilir miyim emin değilim. Doktora sordum adet gecikmeni bekle dedi geçen ay adet günüm 19 uydu bir de adet grcikmesinden sonra 4-5 gün test için bekleyin diyorlar 6 gün daha nasıl bekleyecem
sizce hamile olabilir miyim yaşayan bilir tecrübelerinizi aktarın şu an çok ihtiyacım var.