Yok canım net çıkmış. Kan ver.ya testt yanlissaaakalbimmm durucakkkk
Gebesin canımsimdi bu ne demek oluyorrrrr
testi 5 tl ye aldim vala ben inanamiorm kesin yanlistir bu test rabbim herkesee nasip etsin banada belkide etmistir en iyisi kan vermekGebesin canımhayırlı olsun çok sevindim.bizlerede dua et, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
yaaa hamileyimdir degilmiOhaaaaaatebrikleerrrrr
Canım gayet net cizgin gününde geçmiş zaten.sakin ol ve tadını çıkartesti 5 tl ye aldim vala ben inanamiorm kesin yanlistir bu test rabbim herkesee nasip etsin banada belkide etmistir en iyisi kan vermek
Net çikmis. Bence kan ver 3 günde gecikmis adetin degerin artmistıryaaa hamileyimdir degilmi
yarin giderim kan icin tabi yarin nasil olck bilmiyormNet çikmis. Bence kan ver 3 günde gecikmis adetin degerin artmistır
Heyecan yapma sakin ol bi, covid pozitif cikarsa verdikleri ilaci icme kadin doguma gözük muayane ol o seni yönlendirir napman gerektigini... Suan hic bir ilac icme bol bol su tüket c vitamini beslenmene dikkat et.covid testi yaptim ya covidde pozitif cikarda o zmn napcm
allah razi olsn yap sende test smdi testim guvenilirmi bilmiyorm ancak yarin hastaneye gidebilirimYaaaa inanamıyorum tebrikler canım çok sevindiiim inşallah sağlıkla gelir bebiştam aynı korkuyu ben de yaşıyorum çok kötüyüm bir türlü test yapamıyorum diyecektim sonucunu görünce bana da umut oldu arkadaşım hayırlı olsun
Yaaaaaadestek olup yazan yazmayan herkes icin diorm hamilemiyim su an net bilmiyorm ama allah herkese hayirli evlatlar versin herkese nasip etsin 3 aylarin yuzu suyu hurmetine
Bence hamilesin git kan ver canım bizlerede dua etsimdi bu ne demek oluyorrrrr
Heyecan yapma sakin ol bi, covid pozitif cikarsa verdikleri ilaci icme kadin doguma gözük muayane ol o seni yönlendirir napman gerektigini... Suan hic bir ilac icme bol bol su tüket c vitamini beslenmene dikkat et.
ilac zaten antibiyotikle parol verdiler testten sonra iyiki icmemisimHeyecan yapma sakin ol bi, covid pozitif cikarsa verdikleri ilaci icme kadin doguma gözük muayane ol o seni yönlendirir napman gerektigini... Suan hic bir ilac icme bol bol su tüket c vitamini beslenmene dikkat et.
allah hepimize nasip etsnBence hamilesin git kan ver canım bizlerede dua et
Canım ne kadar kötü bi test olursa olsun o kadar koyu çıkmaz bence içini ferah tut stres yapma bebişe zararlıallah razi olsn yap sende test smdi testim guvenilirmi bilmiyorm ancak yarin hastaneye gidebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?