Test yapmaya korkuyorum

testi 5 tl ye aldim vala ben inanamiorm kesin yanlistir bu test rabbim herkesee nasip etsin banada belkide etmistir en iyisi kan vermek
Canım gayet net cizgin gününde geçmiş zaten.sakin ol ve tadını çıkar

Yaaaa inanamıyorum tebrikler canım çok sevindiiim inşallah sağlıkla gelir bebiş tam aynı korkuyu ben de yaşıyorum çok kötüyüm bir türlü test yapamıyorum diyecektim sonucunu görünce bana da umut oldu arkadaşım hayırlı olsun

allah razi olsn yap sende test smdi testim guvenilirmi bilmiyorm ancak yarin hastaneye gidebilirim

yasli diyarbakii bi teyze bana bu ay onerdi maydanoz sut kaynat buharinda otur die vesile olmusmudur bilmiyorm paylasmak istedim

Heyecan yapma sakin ol bi, covid pozitif cikarsa verdikleri ilaci icme kadin doguma gözük muayane ol o seni yönlendirir napman gerektigini... Suan hic bir ilac icme bol bol su tüket c vitamini beslenmene dikkat et.
Heyecan yapma sakin ol bi, covid pozitif cikarsa verdikleri ilaci icme kadin doguma gözük muayane ol o seni yönlendirir napman gerektigini... Suan hic bir ilac icme bol bol su tüket c vitamini beslenmene dikkat et.
ilac zaten antibiyotikle parol verdiler testten sonra iyiki icmemisim

allah razi olsn yap sende test smdi testim guvenilirmi bilmiyorm ancak yarin hastaneye gidebilirim
Canım ne kadar kötü bi test olursa olsun o kadar koyu çıkmaz bence içini ferah tut stres yapma bebişe zararlı ayrıca kan verebilirsin hemen hatta ben acilde veriyorum genelde özel bi hastanede biraz maliyeti var ama hemen öğrenmek istersen haberin olsun benim 1 saate çıkıyor sonucum... Malesef işteyim şimdi yarın sabah yaparım anca ama heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…