Kızlar merhaba
normalde dün adet olmam lazımdı 1 gün geçti arada göz kararması,miğde yanması,bulantım oluyodu geçen ay yaptım negatif çıktı sonrada adet oldum zaten.ama bu ay ümitliyim sizce idrar testi yaptırsam mı yoksa beklesem mi çokda merak ediyorum.
üstelik benim 15 gün bugün...
maalesef hasta oldummoralım bozuk çok hemde belkı bu sefer dedım ama yok aslında yenı karar aldık doğum kontrol ılacı kullanıyodum bırakalı 2.ay bu erken ama bekliyorum işte sizce hemen olmaması normal mı ınsan korkuyo olmıcakmıs duygusuna kapılıyo hayırlısı olur inşallah sağlıklı sıhatlı bı bebegım olsun ıstıyorum.
canım aynı durumdayız seninle bizde geçen ay karar verdik bebek yapmaya ama olmadı inşallah bu ay olur ve bugün adet tarihim inşallah olmam.hakkımızda hayırlısı
hayırlısı olsun kızlar
ama stres yapmayın kendinizi hamilelige şartlandırmayın
inşallah senden bari iyi haber alalım :)
canım benim kanamam olduğu halde mide bulantılarım o kadar çok olduki hastahaneye gittim kan testi yaptırdım ve 8 haftalık gebe çıktım iyikide gitmişim ilaç kullanıyordum en kesin çözüm git bi kan ver inşallah gebesindir :)
Bence yapmalısın canım bnde umıtlıydım dun test yaptım ve hamıle oldugumu ogrendım allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah :)Kızlar merhaba
normalde dün adet olmam lazımdı 1 gün geçti arada göz kararması,miğde yanması,bulantım oluyodu geçen ay yaptım negatif çıktı sonrada adet oldum zaten.ama bu ay ümitliyim sizce idrar testi yaptırsam mı yoksa beklesem mi çokda merak ediyorum.
Nasil yani?
Gebeyken adet mi gormussunuz cok ilginc:))
Hayirli olsun, saglikla kucaginiza almak da nasip olsun.
ben hapı bıraktıktan 6ay sonra oldu düşük oldu sonra 2ay sonra bir daha oldu çok şükür. siz de sabredin
İNŞALLAH RABBIM BIZEDE NASIP ETSIN benımde adetım gecıkelı 4.gün bugun dün kan testı yaptırdım 0,9 dedıler telefonda aldım bılgıyı cok üzüldüm adetımı sureklı takıp ederım hiç gecikmezdi sizce kesın bebek yoktur dımı böyle olduğuna görebılen bırılerı yazsın lütfen moralım cok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?