4 gün geçince hamilelik varsa mutlaka kan değerleri yüksek çıkardı 5 ve 5den yukarısı pozitif zaten.Bence stres yapmışsın ondan gecikmiş adetin rht ol , kasma..
Bir de ben bebek kararı verince hemen gidip smear testi yaptırdım o temiz çıktı şükür ama iltihap olduğu söylendi. Doktor iltihap hamileliği geciktirebilir dedi ilaç verdi. O nu kullandım. Günlük ped kullanıyordum sürekli onu bıraktım. İltihap oluşmasındaki ilk sebeplerden biriymiş. Böyle ön çalışmalar yaptım. Sende yapmadıysan tavsiye ederim için rahat olur en azından.
Arkadaslar iyi geceler...
Benim adetimin gecikmesinin 4.gunu bugun. Tuhaf olan su ki;belirtilerim var. Mesela kasiklarimda bir kutle var sanki. Midem burnuma geliyor sanki ogurmuyorum ama gozlerim yasarip burnumun diregi sizliyor. Goguslerimin uclari ozellikle agriyor,tansiyonum dusuk surekli,vucudum yaniyor. Kasigimin sol tarafinda batma ve bacaga kadar inen bir agri var. Bas donmesi de cabasi... amaaaaa adet olmam gereken gunde idrar testi yaptirdim negatif ciktii ;,,( bugun ise 4.gun oldu ama test yaptirmaya cok korkuyorum. Cunku halamin kizi (2cocugu var) adet gecikmesi olmadan belirti olamaz asla ve idrar testi kesinlikle yanilmaz varsa hemen gosterir demisti. Cok uzuldum ;( ama iyi de ben bu belirtileri kafamdan uydurmuyorum ki... kizlar elimde kullanilmamis test var ama acip yapmaya cok korkuyorum
O kadar cok test yaptim negatif cikti ki sanki hic pozitif cikmayacakmis gibi hissediyorumsizce ne yapmaliyim ve benim durumuma ne dersiniz?
Hamile olduğunuza dair şüpheler genellikle geciken adetten önce başlar. Oysa gebeliğe işaret eden başka belirtiler de vardır.İşte gebeliğin belli başlı belirtileri:- Bulantı,- Ağızda, çoğunlukla "metal gibi" olarak tanımlanan tuhaf bir tat,- Göğüslerde hassasiyet ve büyüme,- Göğüs uçlarında belirginleşen küçük yumrular (ki bunlara montgomery bezleri denir, göğsü emzirmeye hazırlarlar),- Mide ağrıları,- Yorgunluk,- Kabızlık,- Daha sık tuvalete gitme ihtiyacı,- Kahve ve yağlı gıdalar gibi bazı besinlere olan ilginin azalması/tükenmesi,- Vajinal akıntıda artış.Bazı kadınlarda, lekelenme adı verilen çok hafif bir kanama da görülebilir ve bu adet geçirdiğinizi düşünmenize yol açabilir.
Arkadaslar bu yaziyi okuduktan sonra baktim gogus uclarimda su kabarciklari gibi gorunen ama cikintisiz biseylerin oldugunu gordum. Yumru dedikleri sey bu mu yoksa herkesin oyle mi?
bende öyle dusunuyorum ama işte gel sen kalbıme anlat onu napalım bu seferde boyle oldu nasıp kısmet artık rabbım hayırlısını nasıp etsın bende gunluk ped kullanıyorum akıntım cok oluyo bırakmak lazım demekkı
ben testi yaptim negatif ciktiiste bundan korktugum icin yapamamistim testi. Ama anlamiyorum o zaman adetim neden bu kadar gecikti ki? Bugun saglik ocagina gidip bir de kan testi yaptirayim diyorum. Sonuc ancak pazartesiye kalir. Bana iyi nobetler dileyen arkadasim, korku nelere kadir bilen bilir. Ben keyfimden beklemedim ki dilerim ayni sey sana olmasin. ınsan kendini cok kaptirinca hayal kirikligi da buyuk oluyor onca belirtiye ragmen. Ben oyle oldum maalesef
akıntı çok varsa büyük ihtimal iltihaptır. Ihmal etme git bi doktora fitil filan verir. Iltihap hamile kalmayı zorlaştırırmış hem sende önlemini al boşuna vakit geçirme şekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?