- 10 Mayıs 2019
- 496
- 435
- 53
- 32
KeşkeAy keşke bizimde gecikmemizin sebebi bebiş olsa ne güzel olurdu yaa( Ama bilmiyorum ben ihtimal veremiyorum bir türlü sonra üzülüyorum
Aksama kadar olmazsam Benim de 2.gun olcak. Cikar mi acaba ya☹ off neden korkuyorm bu kadarrrrrAdet gecikmesinin ikinci günü bugün. Hem idrarda hem kanda çıktı çok şükür. Rabbim isteyen herkese hayırlıyla nasip etsin
Canım yumurtlama günleribi değerlendirdiysen neden olmasınAksama kadar olmazsam Benim de 2.gun olcak. Cikar mi acaba ya☹ off neden korkuyorm bu kadarrrrr
Yok kasıklarım ağrır göğüslerim ağrır yanlarından bazen balon gibi şişerdi ama hiç ağrım yok eşim mahsustan adet olacak mıyım diye sıkıp duruyor 2-3 gündür elleme ya sıkma diyorum adet olma karıcığım diyor tövbe yarabbim sanki benim elimdeKeşkeSenin hiç adet olacak gibi belirtin var mı benim hiç bir şey yok ağrı vs neden böyle oldu ya bu ay yumurtlamadığım için mi anlamış değilim
Keşke ovülasyon testi yapsaydım bu ay en azından ne zaman yumurtladım bilirdim yada yumurtlamadığımı.. Evde 10 tane kadar duruyor gecen seneden kalma... Olmuyor bebiş diye hiç kullanmak istemedim bu aya kadar keşke kullansaudım pişman oldum..Canım yumurtlama günleribi değerlendirdiysen neden olmasın ❤ inşallah ondandır ben kendime ihtimal vermiyorum tıbben
Seninde mi bat 16 mayıs?Aksama kadar olmazsam Benim de 2.gun olcak. Cikar mi acaba ya☹ off neden korkuyorm bu kadarrrrr
Benim ilk ayim darisi basimiza ins cok beklemeyiz:)Yazmış ilk mesajda sadece 2 aycık.... Ne kadar şanslı
Ben denedim bi kac kere de daha cok stres yapiyor o bide sivi olayina dikkat edemiyorm pikide yakalayamadim bu aralar olmasi lazm da ben onun yerine akintima gore takip ediyorum suan. O testlerde ayri stresKeşke ovülasyon testi yapsaydım bu ay en azından ne zaman yumurtladım bilirdim yada yumurtlamadığımı.. Evde 10 tane kadar duruyor gecen seneden kalma... Olmuyor bebiş diye hiç kullanmak istemedim bu aya kadar keşke kullansaudım pişman oldum..
Darısı başımıza inşallahhhhhhhh bu mübarek ramazan ayında rabbim dualarımızı kabul etsin bize çifte bayram sevinci yaşatsın aminnnnn ...Bizim haziranda 1 yıl olacakBenim ilk ayim darisi basimiza ins cok beklemeyiz:)
Darısı başımıza inşallahhhhhhhh bu mübarek ramazan ayında rabbim dualarımızı kabul etsin bize çifte bayram sevinci yaşatsın aminnnnn ...Bizim haziranda 1 yıl olacak
Aynen canım ayrı bir stres çift çizgi çıkana kadar her gün beynimi kemiriyordum ben yumurtlayamıyorum bu ay diye.. sık ilişki en güzeli en garantisi.Ben denedim bi kac kere de daha cok stres yapiyor o bide sivi olayina dikkat edemiyorm pikide yakalayamadim bu aralar olmasi lazm da ben onun yerine akintima gore takip ediyorum suan. O testlerde ayri stres
Keşke ama yapacak birşey yok bence senin ihtimalin yüksek canım eğer normal aylarda da gecikmen olmuyorsa 1-2 gün daha bekle ve yap derim ama benim gibi bu ay yumurtlama yaşamadıysan o yüzden olma ihtimali de yok değik ben şahsen ona bağlıyorum ama bir arkadaş yine de adet olana kadarki zamanı değerlendirin dedi bende öyle yapıyorum açıkcası olmadığıysa bile bu gecikmeden ileri girdiğimiz ayın yumurtlamasını kaçırmayalımKeşke ovülasyon testi yapsaydım bu ay en azından ne zaman yumurtladım bilirdim yada yumurtlamadığımı.. Evde 10 tane kadar duruyor gecen seneden kalma... Olmuyor bebiş diye hiç kullanmak istemedim bu aya kadar keşke kullansaudım pişman oldum..
Aynen canım ayrı bir stres çift çizgi çıkana kadar her gün beynimi kemiriyordum ben yumurtlayamıyorum bu ay diye.. sık ilişki en güzeli en garantisi.
Seninde mi bat 16 mayıs?Hepimizde gecikmişiz vallahi ilginç
Bu ay bol dualar ediyorum elimden geldiğince zamanını bekliyor bebişim diye teselli ediyorum kendimi.. Başka türlüsü boğuyor beni..Hergun bebek dualarini ve normal okduugum dualari tekrarliyorum. Oda sanki guc veriyor olumlu dusunduruyor.
Aminn inşallahhhhh Nazlıdan sonra inşallah bizde güzel haberi buradan veririz ama benim düşük ihtimalhep birlikte inşallah
KuZum sperm en fazla 72 saat yaşayabiliyor ki yumurta da 48 saaat yani yumurta Saait dolmuşsa yine faydası olmaz o yüzden 2-3 güne ilişki gerekiyorZaten sperm vajinada epey yasayabiliyormus olcagi varsa kiminde tek iliski ile bile oluyor. O kismina cok kafa patlatmamaya calisiyorum. Sadece ben cocuk dusunmeye basladigim ay hemen tahlillerime baktirdm vajinal ultrasona girdim gerisi artik Allah in takdiri.
Bu ay bol dualar ediyorum elimden geldiğince zamanını bekliyor bebişim diye teselli ediyorum kendimi.. Başka türlüsü boğuyor beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?