Kızlar bu ay ovülasyon testi kullanıp yumurtlama günlerimi degerlendirdim en son adet tarihim 13 eylüldü 25 eylülde ise yumurtlama başladı 3 günü degerlendirdik aradan 10 gün geçti 2 gündür adet sancısından biraz hafif sancım var sizce test yapsam mı yoksa belli olması için daha erkenmi ?
Kızlar bu ay ovülasyon testi kullanıp yumurtlama günlerimi degerlendirdim en son adet tarihim 13 eylüldü 25 eylülde ise yumurtlama başladı 3 günü degerlendirdik aradan 10 gün geçti 2 gündür adet sancısından biraz hafif sancım var sizce test yapsam mı yoksa belli olması için daha erkenmi ?
Adet gününüze kadar bekleyin derim ben. Önceki hamileligimde adetten 3 gün önce yapmıştım, negatif çıkmıştı. Tam adet gunu pozitifi görmüştüm. Kesin sonuç icin beklemekte fayda var
Adet gününüze kadar bekleyin derim ben. Önceki hamileligimde adetten 3 gün önce yapmıştım, negatif çıkmıştı. Tam adet gunu pozitifi görmüştüm. Kesin sonuç icin beklemekte fayda
Beklemek cok zorAma insallah degecektir beklediğinize. Olur da negatif çıkarsa bebisin varligina ragmen, üzülmeyin bence.. Güzel haberlerinizi duymak dileğiyle
Yumurtlamanın 12. Gunu erken gebelik testinde görmüştüm bende. Beklemek zor ama isterseniz en azindan iki uc tane test alip her gun cizgiyi takip edin.