1,5 saat sonraki çizgi geçersiz olur. Adetinize kaç gün varTest yaptım 1 buçuk saat sonra ikinci çizgi çıktı. Bunu yaşayıp hamile olan var mı kizlarrr acil yardım edermisinizzzz
İlk 5 dakika içerisinde çıkan çizgi geçerlidir. Testlerde hep bu şekilde yazıyorTest yaptım 1 buçuk saat sonra ikinci çizgi çıktı. Bunu yaşayıp hamile olan var mı kizlarrr acil yardım edermisinizzzz
Merhaba. Çok fazla test yapan biriyim. Neredeyse hiç böyle olmuyor. Yani hiç böyle net bi şekilde çıkmıyordu. Saatler bile geçse olmuyordu bu yüzden iki dere bı arada kaldım. Göğüslerim çok hassas ve kasıklarım bir tuhaf. Polikistik över hastasıyım. Adetim çok düzensiz. Bir yıldır deniyoruz. Bu yüzden bu sefer çok suphelendim açıkçasıMerhaba. Testlerin kutusunun üstünde yazar. İlk 5-10 dakikadan sonra çıkan sonuçlar geçersizdir diye. Testi tekrarlayın ya da kan verin isterseniz.
Ama içinde yazıyor ya ilk 5 dk kırmızı çıkacak diye
Merhaba. Çok fazla test yapan biriyim. Neredeyse hiç böyle olmuyor. Yani hiç böyle net bi şekilde çıkmıyordu. Saatler bile geçse olmuyordu bu yüzden iki dere bı arada kaldım. Göğüslerim çok hassas ve kasıklarım bir tuhaf. Polikistik över hastasıyım. Adetim çok düzensiz. Bir yıldır deniyoruz. Bu yüzden bu sefer çok suphelendim açıkçasıBenim de böyle olmuştu ve kan vermiştim. Hamile degilmişim. Siz isterseniz yarın sabah ilk idrarla deneyin. Zaten 5 dakika bile geçmiyor o dolan kısım bitene kadar çizgi çıkıyor genelde
Elinizde test varsa bir daha deneyin. Ve ilk 5 dakika içinde çıkan sonucu atın. Onu yorumlayalım. Rabbim gönlünüze göre versinMerhaba. Çok fazla test yapan biriyim. Neredeyse hiç böyle olmuyor. Yani hiç böyle net bi şekilde çıkmıyordu. Saatler bile geçse olmuyordu bu yüzden iki dere bı arada kaldım. Göğüslerim çok hassas ve kasıklarım bir tuhaf. Polikistik över hastasıyım. Adetim çok düzensiz. Bir yıldır deniyoruz. Bu yüzden bu sefer çok suphelendim açıkçası
Merhaba. Çok fazla test yapan biriyim. Neredeyse hiç böyle olmuyor. Yani hiç böyle net bi şekilde çıkmıyordu. Saatler bile geçse olmuyordu bu yüzden iki dere bı arada kaldım. Göğüslerim çok hassas ve kasıklarım bir tuhaf. Polikistik över hastasıyım. Adetim çok düzensiz. Bir yıldır deniyoruz. Bu yüzden bu sefer çok suphelendim açıkçasıAma içinde yazıyor ya ilk 5 dk kırmızı çıkacak diye
Amin hepimizin inşallah. Olmadı yarın yine tekrar edeyim Çok fazla test yapan biriyim. Neredeyse hiç böyle olmuyor. Yani hiç böyle net bi şekilde çıkmıyordu. Saatler bile geçse olmuyordu bu yüzden iki dere bı arada kaldım. Göğüslerim çok hassas ve kasıklarım bir tuhaf. Polikistik över hastasıyım. Adetim çok düzensiz. Bir yıldır deniyoruz. Bu yüzden bu sefer çok suphelendim açıkçasıElinizde test varsa bir daha deneyin. Ve ilk 5 dakika içinde çıkan sonucu atın. Onu yorumlayalım. Rabbim gönlünüze göre versin
BenTest yaptım 1 buçuk saat sonra ikinci çizgi çıktı. Bunu yaşayıp hamile olan var mı kizlarrr acil yardım edermisinizzzz
Gerçekten meraktan çatlayacagim.yurtdisinda yaşıyorum öyle kafama göre kan veremiyorum malesef. Test aldım şimdi. Sabah tekrar edeceğim. Sizin herhangi bir belirtiniz varmiydiBenilk 5 dkya çıkmayınca bir köşeye bırakmıştım testi. 1 saat sonra sizinkinden çok daha silik bir çizgi ile karşılaştım. Sabah tekrar yaptığımda yine çizgi vardı ayni gün kan sonucum 11di. Ve sizin ikinci çizgi baya pembe gözüküyor kuruma çizgisi gibi de değil. Yine de tekrar test yapmadan/ kan vermeden kesin sonuç alamazsınız tabi
Çok kasık ağrım vardı. Adet olacakmışım gibi ağrılardı bu yüzden adet olacağım sanıyordum. Bir de gaz problemimim vardı. Afedersiniz tuvalete çıkamıyordum gazımı çıkaramıyordum. Sonradan öğrendim bunlar gebelik belirtisiymişGerçekten meraktan çatlayacagim.yurtdisinda yaşıyorum öyle kafama göre kan veremiyorum malesef. Test aldım şimdi. Sabah tekrar edeceğim. Sizin herhangi bir belirtiniz varmiydi
Malesef polikistik över hastasıyım. Adetlerim çok düzensiz. Geçen ay 28 inde oldum. Ama adete göre birşey yapamıyorum hastalıktan dolayı1,5 saat sonraki çizgi geçersiz olur. Adetinize kaç gün var
Benim iki gündür aynı adet olacak gibi göğüs hassasiyetim var. Ve adet olacak gibi (çok değil hafif hissedilecek kadar) kasik ağrım gelip gidiyor. Onun dışında yaklaşık 10 gündür erkenden uykum geliyor. Ama ben normalde de uyku dışında diğer belirtilerin aynısını yaşıyorum. Ve dediğim gibi polikistik över hastasıyım ve adetlerim çok düzensiz.Çok kasık ağrım vardı. Adet olacakmışım gibi ağrılardı bu yüzden adet olacağım sanıyordum. Bir de gaz problemimim vardı. Afedersiniz tuvalete çıkamıyordum gazımı çıkaramıyordum. Sonradan öğrendim bunlar gebelik belirtisiymiş
Yazdığını biliyorum tabiki , ama ben çok fazla test yapıyorum ve hiç böyle gormedim bu zamana kadar. Zaten bu yüzden böyle iki dere bı arada kaldım :/Ama içinde yazıyor ya ilk 5 dk kırmızı çıkacak diye
Peki bir günde değişir mi hemen beş dakika içinde olur mu varsa ? Bı kaç gün daha beklemem gerekmez mi acabaBenim de böyle olmuştu ve kan vermiştim. Hamile degilmişim. Siz isterseniz yarın sabah ilk idrarla deneyin. Zaten 5 dakika bile geçmiyor o dolan kısım bitene kadar çizgi çıkıyor genelde
Benim göğüs hassasiyetim sonradan başlamıştı herkeste farklılık gösterebilir tabi. Benim de adetlerim hep düzensizdir bazen 2 ay olmadığım olurdu. Son adet tarihimi baz alarak test yapıyordum ama zaten geç döllenme olmuş. Geç yumurtlamışım. Siz sabah ilk idrarla testi tekrarlayın bence inşallah vardırBenim iki gündür aynı adet olacak gibi göğüs hassasiyetim var. Ve adet olacak gibi (çok değil hafif hissedilecek kadar) kasik ağrım gelip gidiyor. Onun dışında yaklaşık 10 gündür erkenden uykum geliyor. Ama ben normalde de uyku dışında diğer belirtilerin aynısını yaşıyorum. Ve dediğim gibi polikistik över hastasıyım ve adetlerim çok düzensiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?