Test yaptım ama boyle çıktı lütfen bakarmisiniz

Ters cevaplara gerek yok hepimiz yaşadık aynı şeyleri
Canım daha öncede bu arkadaş bi konu açmış kimse yeni konu açmasın eskileri okuyun yok adet geçmeden test yapmayın tamamen kaostan besleniyo dedign gbi hepimiz yaşadık illa bişey yazmak zorunda deglsin ya fikrini sun incitmeden yada hiç yazma bence en iyisi bu

Ters cevaplamadım ki heyecandan okumamıştır belki diye oku istersen dedim. Pardon da özel gününde misin?
Hamilesin daha nazik olman gerekirken neden böle insanlara çatıyorsun arkadaşın dediği gibi rahatsız olduysa yorum yapma kimse yalvarmadı sana yaz yaz diye biraz vicdan lütfen ya

Hamilesin daha nazik olman gerekirken neden böle insanlara çatıyorsun arkadaşın dediği gibi rahatsız olduysa yorum yapma kimse yalvarmadı sana yaz yaz diye biraz vicdan lütfen ya

Ters cevapladığınızı çocuk bile okusa anlar neyse hormonlarına veriyorum bunu
Siz bana karsi niye nazik degilsiniz? Mesaji yazdigim kisi bile alinmazken pardon da size ne oluyo anlayamadim. Neyse ugrasamicam.

Adetim 6 gün geçti test yaptım ama tek cizgiydi sonra umursamadim yine yoktur diye tekrar 2 saat sonra baktım değişik v seklinde ikinci çizgi çıkmış anlamadım bn bunu ne böyle
Testi tekrarla canım sanırım bozuk. Benim de 5 gün geçti

Selam kızlar benim adet düzensizliği var 10 15 gun geçiyordu en fazla 20 gun gecmisti şimdi 31 gun gecmis evde test yaptim cikmadi kan testi yaptim cikmadi kaşığımda ağrı var sizce hamile miyim ??

Selam kızlar benim adet düzensizliği var 10 15 gun geçiyordu en fazla 20 gun gecmisti şimdi 31 gun gecmis evde test yaptim cikmadi kan testi yaptim cikmadi kaşığımda ağrı var sizce hamile miyim ??
Bence dr a gidin hormonlara filan bakilsin başka sıkınti olabilir...

Adetim 6 gün geçti test yaptım ama tek cizgiydi sonra umursamadim yine yoktur diye tekrar 2 saat sonra baktım değişik v seklinde ikinci çizgi çıkmış anlamadım bn bunu ne böyle
Can'ım bu test 5 tl lik testlerden bunlar genelde silik çıkarıyor 2.çizgileri birde eczanelerde hassas gebelik testi adı altında 20 tl ye satılanlar var onlardan alırsan gebelik çizgisini daha net gösterir zaten senin 6 gün geçmiş iyice emin oluruz o zaman hayırlısı olsun.

belirtin varsa kanda baktr derim. geç döllenme filan varsa çıkmıyor idrarda. ben o testlerede hiç güvenemiyorm artk zatn

belirtin varsa kanda baktr derim. geç döllenme filan varsa çıkmıyor idrarda. ben o testlerede hiç güvenemiyorm artk zatn
Belirti olarak kasiklarimda sürekli batma var aniden hızlıca ayağa kalktığında oluyo arada sırada batmalar oluyo goguslerim sisti aciyo kasigim ve karnım sis ama bilmiyorum pko var 10. Gün bugün adetim geçeli hayırlısı olsa çıkardı zaten yok yine

Valla bnmde çıkmadı canm idrarda ama yinede sen bilirsin.belirtinde varmş aklında soru işareti kalmazdı hem

Test bozuk olabilir baska bitane alin tekrar deneyin...

Ne güzel cnm Allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin kanda değerin kaç cikmistiQUOTE="cilekreceliii, post: 47981530, member: 767787"]Evet canm hamileyim. 10gün gecikmeyle kanda çıkmıştı o gün evdeki idrar testini yapıyım dedm idrarda hç bişy çıkmadı.bnm geç döllenmeydi o yüzden çıkmadı sanırım[/QUOTE]
cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…