Belirtilerin nelerdir cnm gidip kan vermistinEvet canm hamileyim. 10gün gecikmeyle kanda çıkmıştı o gün evdeki idrar testini yapıyım dedm idrarda hç bişy çıkmadı.bnm geç döllenmeydi o yüzden çıkmadı sanırım
Bnm her zamnkinden farklı olarak kasıklarmda batmalar oldu . Belim hç ağrımaz normalde aynı şekilde belimdede aynı batmayı hissettm iğne batar gbi değişikti. Diğer belirtilerim sonradan olştuBelirtilerin nelerdir cnm gidip kan vermistin
Hayirlisi olsun bidahaki aya kadar calismalara devam pes etmem yok bnse adet olursam bu ay sogan kürune baslicam snde dene cnm herkes cok memnun klmsYaptım sabah yine negatif
Adetim 6 gün geçti test yaptım ama tek cizgiydi sonra umursamadim yine yoktur diye tekrar 2 saat sonra baktım değişik v seklinde ikinci çizgi çıkmış anlamadım bn bunu ne böyle
nemek istedim cnmda 1 kere zor içtimHayirlisi olsun bidahaki aya kadar calismalara devam pes etmem yok bnse adet olursam bu ay sogan kürune baslicam snde dene cnm herkes cok memnun klms
Ben denemek istedim cnm ama 1 kere zor içtimBen de
nemek istedim cnmda 1 kere zor içtim
Tekrarladı bugün negatif cnmikinci cizgi silik ciktignda %90 hamilesindir ama v seklinde cikamaz . testi tekrarlamalisin.
Hmm bnde kokusundan dolayi icmek istemiyrm ama bebek icin icerim ^_^Ben denemek istedim cnm ama 1 kere zor içtim
Tekrarladı bugün negatif cnm
İnşallah faydasını görürsün cnm incir havuç kuru denemismiydinHmm bnde kokusundan dolayi icmek istemiyrm ama bebek icin icerim ^_^
Teşekkür ederim cnm hayırlısı diyoruz hep. Senin varmı bebisinuzulme cnm herseyin zamani vardir dua et. bizde ederiz . stresede girme .
Ins cnm incir ve havuc kürunu denemedim siz denediniz mi ?İnşallah faydasını görürsün cnm incir havuç kuru denemismiydin
Ben demedim canım da 8 gün içtim sadece daha fazla icemedim tadı pek kotu değil ama bnm modemi bulandirdi hep bıraktım bnd ama tanıdığım birisi incir havuç kuru ile hamile kaldı dene bi istersenIns cnm incir ve havuc kürunu denemedim siz denediniz mi ?
Anladim cnm bu ay adet olirsam deneyecegim sagol cnm ...Ben demedim canım da 8 gün içtim sadece daha fazla icemedim tadı pek kotu değil ama bnm modemi bulandirdi hep bıraktım bnd ama tanıdığım birisi incir havuç kuru ile hamile kaldı dene bi istersen
Adetin bittiği ertesi gün başkan gerek cnm İbrahim Saraçoğlu anlatıyor yapacak olursan oradan bakabilirsiniz umarım gerek kaazAnladim cnm bu ay adet olirsam deneyecegim sagol cnm ...
Tm cnm sagolAdetin bittiği ertesi gün başkan gerek cnm İbrahim Saraçoğlu anlatıyor yapacak olursan oradan bakabilirsiniz umarım gerek kaaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?