arkadaslar slm öncelikle aranıza yeni katıldım ben 26 yasında 5 yasında oğlu olan bir bayanım 2 .çoçuğu 3 aydan beri istiyoruz fakat 3 aydır hep hüsran neyse ...ben evvelsigün test aldım yaptım 2 .bi çizgi çok çok belirsiz ve renksiz çok dikkatli bakıldığında görünüyordu hatta ben annemin yakın gözlüğüyle ve büyüteçle bakınca görünüyordu :) hep şaşırmıs hem sevinmiştim bugün yine yaptım ama bu sefer tek çizgi çıktı 4 haziranda adet olmam llazım ama hiç adet olcakmış gibi değilim ...bu ay çok kasık ve bel ağrısı çektim kuuru mide bulantım vardı lütfen bi cvp yazın şu 2 günü beklemek çok zorrrbilmiyorumkismile
bebek istemeden önce hamile kalıcam diye ödüm patlardı meğerse o kadar kolay değilmiş şimdide dört gözle o ikinci çizgiyi bekliyorum ama testlerde bana oyun yapıyor bi silik bi negatif bakalım en iyi sonucu 4 haziranda alıcam 4 haziranı atlatırsam hamileyimdir inşşşşşşşşşş....
selam ebrucum
durumum aynı seninki gibi
4 haziranda hastalanmam gerek ama hiçç belirtim yok
sürekli uykum var ve çok halsizim acayipte gazım var
bu sabah test yaptım bişey çıkmadı bende 3 aydır bekliyorum
ilk gebeliğim boş gebelikti kısmet olursa ilk bebeğim olucak
çok istiyorum ve hep dua ediyorum inşaallah ikimizde cuma günü hayırlı haberi alırız...
merhaba özgecim yazdıklarını okuyunca beni anlatıyorsun sandım
bende test yaptım aama kafam çok karıstı en kesin sonucu 4 haziran ı sapa sağlam atlatabilirsem 5 haziranda test yapıcam çünkü benim regl tam gününde olur..ama adet olucak gibi bir halim yok mesela canım hiç çikolata istemiyor genelde adetime yakın sürekli tatlı şeyler yerdim neyse günün gelince heycanla bekliyorum insallah hamileyizdir sen ben ve bebek bekleyen bütün kadınlar çünkü bütün kadınlar bu duyguyu yasamayı hakediyor cnm
Çok erken test yapmışsınız,bence gününüzü bekleyin eğer 4 haziranda adet olmazsanız sabah ilk idrarla yapın testinizi,çıkarsa da hemen kana gidin.
Bekleme sürecinde hormonlardaki değişiklikler bazen ikinci çizginin testlerde görünmesine neden olabiliyor,aldatıcıdır o yüzden doktorlar özellikle gününüzü bekleyin hatta geçirin diyorlar,tabiki beklemek zor ama üzülmemek için en iyisi bu.
Umarım hamilelikle sonuçlanır testiniz pozitif çıkar.
inşallah kızlar inşaallah..
bende cuma eğer olmazsam cumartesi sabah test yaparım haber verelim birbirimize
sanırım erken yaptık test burada yazılanları okuyorumda adeti bilmem kaç gün geçmiş idrar testinde anca çıkıyo pozitif..
bakalım inşallah:)
ayyyy yeniden heyecanlanmaya başladım bende cuma günü adet olmazsam cumartesi sabahı test yaparım mutlaka haberleselim özgecim insallah ikimizde böle oluruz :CüvCüv: :)
selam ebrucum
durumum aynı seninki gibi
4 haziranda hastalanmam gerek ama hiçç belirtim yok
sürekli uykum var ve çok halsizim acayipte gazım var
bu sabah test yaptım bişey çıkmadı bende 3 aydır bekliyorum
ilk gebeliğim boş gebelikti kısmet olursa ilk bebeğim olucak
çok istiyorum ve hep dua ediyorum inşaallah ikimizde cuma günü hayırlı haberi alırız...[/QU
boş gebeliğin bi kaç ay sonrası normal gebelik oluyo derler cnm inş hamişsindir ben boş gebelik sonrası 5 ay sonra hamiş kaldım şu an 5 haftalık inş hamişsinizdir benim adetim 6 gün geçince çıktı ikinci çizgi umutlandırmak istemem ama gaz olayı bendede dediğin gibiydi normal yaşamdan çok fazla bi şekilde sonrada göğüslerde damarlar çıktı öyle test yaptım