Herşey olabilir,mevsimsel bile etkilenebilirsin. Hormonal olabilir,stresten olabilir… biraz daha bekle gelecektir.testim negatif ama regl olmadım neden???
1 hafta gecikti normal mi sizceHerşey olabilir,mevsimsel bile etkilenebilirsin. Hormonal olabilir,stresten olabilir… biraz daha bekle gelecektir.
ilişkinin üzerinden 60 gün sonra yaptimSen bu kadar stresle daha çok test yaparsın.
Ne olsun istiyosun yok işteilişkinin üzerinden 60 gün sonra yaptim
sağlık sorunlarından gidemiyorumDoktora git
ama reglde olmuyorumNe olsun istiyosun yok işte
Reglin bu kadar zaman gelmediyse bir sıkıntı olabilir. Kesin değilsin hamile.sağlık sorunlarından gidemiyorum
Adette olmuş üstelik bu ay gecikmişReglin bu kadar zaman gelmediyse bir sıkıntı olabilir. Kesin değilsin hamile.
normalde de düzenli değildir ama 2 3 gün oynar bu kadar ilk kez oldu gebelik diye düşünüp test yaptım ama o da negatif garip yaniReglin bu kadar zaman gelmediyse bir sıkıntı olabilir. Kesin değilsin hamile.
Stresten işteama reglde olmuyorum
geçen ay gitmiştim kist vs bakılmiati ve sorun yoktuBence hamile değilsin ama başka bir sorunun var gibi gözüküyor Bir haftadan beridir adet olamadığına göre bir doktora görün
evet bahsettigim iliskiden sonra 2 kez adet gordum bu ay olmadi sadeceAdette olmuş üstelik bu ay gecikmiş
Yoksa yoktur nesi garip.normalde de düzenli değildir ama 2 3 gün oynar bu kadar ilk kez oldu gebelik diye düşünüp test yaptım ama o da negatif garip yani
ama stres yapmadim ki test yapınca falan hic kalmadiStresten işte
ilk kez yasadigim icin garip geldiYoksa yoktur nesi garip.
Adet söktürücü mü alsan stres yapmadım ditosun da kaçıncı test buevet bahsettigim iliskiden sonra 2 kez adet gordum bu ay olmadi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?