- 3 Aralık 2019
- 1.749
- 5.590
- 158
- 31
Hiç görmedin sandım.evet bahsettigim iliskiden sonra 2 kez adet gordum bu ay olmadi sadece
İnsanlar sana sürekli yazıyor. İkna olmuyorsun. Bu konuları art niyetle açtığını düşünüyorum.ilk kez yasadigim icin garip geldi
2 kez test yaptim biri 45 digeri 60 gub sonraAdet söktürücü mü alsan stres yapmadım ditosun da kaçıncı test bu
ne art niyetim olabilir su konudaHiç görmedin sandım.
İnsanlar sana sürekli yazıyor. İkna olmuyorsun. Bu konuları art niyetle açtığını düşünüyorum.
geçen ay gitmiştim kist vs bakılmiati ve sorun yoktu
Normal neden olmasın1 hafta gecikti normal mi sizce
anladim teşekkür ederimNormal neden olmasın
Siz daha önce konu açmıştınız sanki
gittiğimde iliskinin uzerinden 3 hafta geçmişti onda olsa bile gorunmezdiBir de geçen ay doktora gittiysen gebelik varsa mutlaka gebeliği görürdü kendisi için o konuda ferah olsun
gittiğimde iliskinin uzerinden 3Bir de geçen ay doktora gittiysen gebelik varsa mutlaka gebeliği görürdü kendisi için o konuda ferah olsun
belkide havalardandir teşekkür ederimO zaman büyük ihtimalle strestendir ya da üşüttüysen o da olabilir
maalesef gidemiyorum simdilikDoktora gitmelisin
gittiğimde iliskinin uzerinden 3
belkide havalardandir teşekkür ederim
maalesef gidemiyorum simdilik neden
hastaligi atlatinca gidecegim yeniden umarim bir sey yoktur özelliklede gebelikİçiniz rahat etmeyecekse bu konuyu kafaya çok takıyorsanız başka bir doktora gidip tekrardan muayene olabilirsiniz büyük bir ihtimalle rahimdeki kalınlaşmayı görüp adetinizin yakında başlayacağını söyleyecektir bu kadar stres yaparsanız adet döngünüzü değiştirmiş olursunuz
anlayamadim
Neden gidemiyorsunuz pekianlayamadim
hastayim cunkuNeden gidemiyorsunuz peki
hastaligi atlatinca gidecegim yeniden umarim bir sey yoktur özelliklede gebelik
evet cunku 15 günde bile testler dogru sonuc veriyor ben 60 gun sonra yaptim ve 2 kez regl oldumPek ihtimal vermiyorum gebelik olsaydı mutlaka başka bir şekilde çıkardı
Buda bir hastalık degilmiPek ihtimal vermiyorum gebelik olsaydı mutlaka başka bir şekilde çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?