test yaptırmaya gidiyorum

evet ilk tüp bebek.çok korkuyorum.aslında sabah gitmek istedim eşim götürmedi.ters bişey olur diye.telefon açtım.çünkü dayanacak gücüm kalmadı.sabahtan beri ağlıyorum.

canım cok merak ettım sankı kendım gıtım gıbı cabuk beklıyoz hayırlı haberlerını ve bende o hastanede yaptırcam bu ay tup hayurlı haberlerını beklıyom

evet ilk tüp bebek.çok korkuyorum.aslında sabah gitmek istedim eşim götürmedi.ters bişey olur diye.telefon açtım.çünkü dayanacak gücüm kalmadı.sabahtan beri ağlıyorum.

kahverengi akıntıların varsa hemen doktorunu ara bence bekleme biran önce trasferini yapan doktorunla görüş eger tuttysa ve bi tehlikesi varsa baştan önlem almış olurar vakit kaybetme canım

Geç kalmadım dimi :))))))))))canım işallah hayırlı haberle gel kutlarız güzel haberini dualarım seninle

test yaptırmya gidiyorum arkadaşlar ne olur dua edin.

hala dua ediyoruz da geç kalmadın mı canım sen , hala ses seda yok benneyaptımki
İnşallah güzel bir haber bekliyoruz senden ..
Allah yardımcın olsun..

Bu saate kadar belli olmuştur aslında ama ya sevinçten ya üzüntüden haber veremedi heralde. Umarım sevinçtendir....

mrh.arkadaşlar kusura bakmayın giremedim misafir geldi.gittik test yaptırmaya sonuç 37.32. merkezi aradım hamilelik gözüküyo ama gününde yaptırmadığın için bizi yanıltır dediler.hoca yarınki sonucu görmek istemiş.arkadaşlar çokmu düşük 11.gün için.beklerken öleceğimi zannettim.ama şimdi rahatım.bakalım yarın ne çıkacak.kahverengi akıntı hala devam ediyo.bunlar ne demek olabilir.benim durumumda olan varmı.ayrıca merak ettiğiniz için çok teşekkürler.

Back
X