ayy çok heyecanlandımm sanki kendi yaptırmaya gittiğim gün geldi aklıma yaa hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bekliyoruz bak :teytey:
evet ilk tüp bebek.çok korkuyorum.aslında sabah gitmek istedim eşim götürmedi.ters bişey olur diye.telefon açtım.çünkü dayanacak gücüm kalmadı.sabahtan beri ağlıyorum.
evet ilk tüp bebek.çok korkuyorum.aslında sabah gitmek istedim eşim götürmedi.ters bişey olur diye.telefon açtım.çünkü dayanacak gücüm kalmadı.sabahtan beri ağlıyorum.
kahverengi akıntıların varsa hemen doktorunu ara bence bekleme biran önce trasferini yapan doktorunla görüş eger tuttysa ve bi tehlikesi varsa baştan önlem almış olurar vakit kaybetme canım
Allah işinizi rast getirsin , emeklerinin karşılığını versin. çok heyecanlandım. Sen ne durumdasındır Allah bilir. İnşallah hayırlı haberlerini de alırız
mrh.arkadaşlar kusura bakmayın giremedim misafir geldi.gittik test yaptırmaya sonuç 37.32. merkezi aradım hamilelik gözüküyo ama gününde yaptırmadığın için bizi yanıltır dediler.hoca yarınki sonucu görmek istemiş.arkadaşlar çokmu düşük 11.gün için.beklerken öleceğimi zannettim.ama şimdi rahatım.bakalım yarın ne çıkacak.kahverengi akıntı hala devam ediyo.bunlar ne demek olabilir.benim durumumda olan varmı.ayrıca merak ettiğiniz için çok teşekkürler.