- 28 Şubat 2017
- 317
- 197
- 18
- 35
- Konu Sahibi Annelikkutsaldir
-
Allah bağışlasın canım oğlunuErken gebelık testleri kaç gün önce yapılırsa kesın sonuç verir 10 gün var daha adet olmama ama merak edıyorum 1 oglum var
Hangi marka almıştın cnmAllah bağışlasın canım oğlunu
Daha çok var bata canım ben 4 gün kala öğrenmiştim erken gebelik testi ile
canım evladını allah bağışlasın sana tavsiyem erken öğrenme bu sefer kanda değer ikiye katlanıyormu kese görünürmü görünmezmi stresi yaşıyorsun. zamanında yap testini derim. inşallah meleğin gelmiştir sağlıkla hayırlısı ileErken gebelık testleri kaç gün önce yapılırsa kesın sonuç verir 10 gün var daha adet olmama ama merak edıyorum 1 oglum var
Adetime 4 gun kala ogrendim ben. 10gun varsa cikmaz. Bebek ztn 7.gun yerlesiyo yerlescek hcg salgilicak fln... bekle sen 5 6 gun dahaErken gebelık testleri kaç gün önce yapılırsa kesın sonuç verir 10 gün var daha adet olmama ama merak edıyorum 1 oglum var
Evet cnim hyrli olsun kan verMerhabalar arkadaslar.birazonce prodector erken gebelik testi yaptim adet gunume 2 gun var..cok silik bir cizgi belirdi sizce umutlnmalimiyim
Oğlumda 5 gün kala ogrenmıstımAdetime 4 gun kala ogrendim ben. 10gun varsa cikmaz. Bebek ztn 7.gun yerlesiyo yerlescek hcg salgilicak fln... bekle sen 5 6 gun daha
5 gün kala öğrendiysen neden 1 gün varken soruyorsun ki çıkar mı diyeOğlumda 5 gün kala ogrenmıstım
Suan 10 gün var ayrıca ıstedıgımı sorabılırım suan duygularım karışık rahatsız olduysanz yorum yapmayanılırsın5 gün kala öğrendiysen neden 1 gün varken soruyorsun ki çıkar mı diye
haklısınız duygularınız baya karışık olmalı yumurta döllenmeden test yapma ihtiyacı duymuşsunuz. PARDON....Suan 10 gün var ayrıca ıstedıgımı sorabılırım suan duygularım karışık rahatsız olduysanz yorum yapmayanılırsın
ne kadar gebelik sürecini başlatan zaman zarfı bir iki gün ile sınırlı gibi görünse de bunun anlaşılması için aradan biraz zaman geçmesi gerekebilir. İlişkiden yaklaşık 7 ila 10 gün arasında bir zaman dilimi sonra yapılacak kan testi ile birlikte hamile olduğunuzu anlamak mümkün olabilir. Kan testi sonuçlarına göre beta-HCG değeriniz yüksek çıkarsa bu sizin hamile olduğunuz anlamına gelirhaklısınız duygularınız baya karışık olmalı yumurta döllenmeden test yapma ihtiyacı duymuşsunuz. PARDON....
Cidden oldu benım arkadasım düşük yaptı sonra 1hafta sonra hamıle kaldı hakkınızdan hayırlısı olmazsa bir ay sonra denersiniz rahim de dinlenmiş olurmerhabalar 01/04/2017 21, gün prolaktin 32,40 progestor 11,29 ve 04/04/2017 hcg 4,58 haliyle düşükama mense 6 gün var bu şekilde olup gebe kalan aranızda var mı
arkadaşım alıntıladığın şeyi okudun mu 7-10gün sonra diyor 7-10 gün kala demiyor.. yani ilişki olacak 7 yada 10 gün geçicek zaten doktorlarda 12 gün der bu süreye yumurta çatladıktan 14 gün sonrada regl olursun..ne kadar gebelik sürecini başlatan zaman zarfı bir iki gün ile sınırlı gibi görünse de bunun anlaşılması için aradan biraz zaman geçmesi gerekebilir. İlişkiden yaklaşık 7 ila 10 gün arasında bir zaman dilimi sonra yapılacak kan testi ile birlikte hamile olduğunuzu anlamak mümkün olabilir. Kan testi sonuçlarına göre beta-HCG değeriniz yüksek çıkarsa bu sizin hamile olduğunuz anlamına gelir
merhabalar 01/04/2017 21, gün prolaktin 32,40 progestor 11,29 ve 04/04/2017 hcg 4,58 haliyle düşükama mense 6 gün var bu şekilde olup gebe kalan aranızda var mı
Onda 5 gun kala ogrenmis olabilirsin ama vucut bu belki o zman erken yumurtladin smdi gec yumurtladin bilemezsin. O yzden 2 test al madem birini smdi yap digerini 1 hafta snra yapOğlumda 5 gün kala ogrenmıstım
Daha 6 gün varmış bence değerin yukselebilir 2 gün sonra ya da adet günü bi kan testi daha yaptır bence umut varmerhabalar 01/04/2017 21, gün prolaktin 32,40 progestor 11,29 ve 04/04/2017 hcg 4,58 haliyle düşükama mense 6 gün var bu şekilde olup gebe kalan aranızda var mı
Bende onu dıyorum kardesım ılıskıden sonra 7 10 gun aralığında süre gectı dıyorumarkadaşım alıntıladığın şeyi okudun mu 7-10gün sonra diyor 7-10 gün kala demiyor.. yani ilişki olacak 7 yada 10 gün geçicek zaten doktorlarda 12 gün der bu süreye yumurta çatladıktan 14 gün sonrada regl olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?