• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test

Kist yoktu zaten bende ki bu testler sadece hamilelik hormonunu ölçüyor başka bi özelliği yok. Hem açıklamada yazıyor , silik test sonucu da pozitif demektir📍 normalde 5 ci gün çok erken test için ama hissettiğim için de yaptım. Zaten çıkmasada üzülme kan testi gününü bekle canım b

Bende de yoktu en son çok korkuyorum gerci korkular bitmiyo ki pozitif gorsen ultrasonda gorulecekmi ultrasonda gorulse kalp atisi sanirim annelik boyle birsey ❤

Kn tahlili yaptiracakmisin ?

Oruç tutamiyorum ilaçlardan ama ilk sahurda uyanik olmak istedim. Sonra kalkip bir idrar testi daha yapayim dedim... bugun 6.günüm...

Allahim sen benim hevesimi kursagimda birakma yarabbimmm ❤❤❤❤ inşallah gerçektir bu bir onceki testim erken gebelikti iki gun onceydi. Bu normal test... alllahim bu mubarek gecede anne olmak isteyenlerin duasini geri çevirme yarabbim
🙏🙏🙏🙏 yarin kan vercem kizlar daha fazla idrarla ugraşmak istemiyorum bana dua edin. Inşallah guzel sonuçlar alirim inşallah 5 senedir bekliyorum 😍

Eklentiler

• 20190506_035031.webp
    20190506_035031.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 85
Oruç tutamiyorum ilaçlardan ama ilk sahurda uyanik olmak istedim. Sonra kalkip bir idrar testi daha yapayim dedim... bugun 6.günüm...

Allahim sen benim hevesimi kursagimda birakma yarabbimmm ❤❤❤❤ inşallah gerçektir bu bir onceki testim erken gebelikti iki gun onceydi. Bu normal test... alllahim bu mubarek gecede anne olmak isteyenlerin duasini geri çevirme yarabbim
🙏🙏🙏🙏 yarin kan vercem kizlar daha fazla idrarla ugraşmak istemiyorum bana dua edin. Inşallah guzel sonuçlar alirim inşallah 5 senedir bekliyorum 😍
İnşallah emeklerinin karşılıgını alırsın canım becede var ama kan ver rahatla bari burayada yaz gelince merakta bırakma hayırlı sonuçlar olsun🙏🏻

Hayırlısıyla var insAllah canım bekliyorum sonucunu

Ya kızlar bu testlerde silik çıkması tedrginlik te yapmadı değil bende bugün 7 günüm gene silik ama hormon artışı az da ondan mı acaba

Back
X