Test

Kist yoktu zaten bende ki bu testler sadece hamilelik hormonunu ölçüyor başka bi özelliği yok. Hem açıklamada yazıyor , silik test sonucu da pozitif demektir📍 normalde 5 ci gün çok erken test için ama hissettiğim için de yaptım. Zaten çıkmasada üzülme kan testi gününü bekle canım b

Bende de yoktu en son çok korkuyorum gerci korkular bitmiyo ki pozitif gorsen ultrasonda gorulecekmi ultrasonda gorulse kalp atisi sanirim annelik boyle birsey ❤

Kn tahlili yaptiracakmisin ?

Oruç tutamiyorum ilaçlardan ama ilk sahurda uyanik olmak istedim. Sonra kalkip bir idrar testi daha yapayim dedim... bugun 6.günüm...

Allahim sen benim hevesimi kursagimda birakma yarabbimmm ❤❤❤❤ inşallah gerçektir bu bir onceki testim erken gebelikti iki gun onceydi. Bu normal test... alllahim bu mubarek gecede anne olmak isteyenlerin duasini geri çevirme yarabbim
🙏🙏🙏🙏 yarin kan vercem kizlar daha fazla idrarla ugraşmak istemiyorum bana dua edin. Inşallah guzel sonuçlar alirim inşallah 5 senedir bekliyorum 😍

Eklentiler

• 20190506_035031.webp
    20190506_035031.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 79
Oruç tutamiyorum ilaçlardan ama ilk sahurda uyanik olmak istedim. Sonra kalkip bir idrar testi daha yapayim dedim... bugun 6.günüm...

Allahim sen benim hevesimi kursagimda birakma yarabbimmm ❤❤❤❤ inşallah gerçektir bu bir onceki testim erken gebelikti iki gun onceydi. Bu normal test... alllahim bu mubarek gecede anne olmak isteyenlerin duasini geri çevirme yarabbim
🙏🙏🙏🙏 yarin kan vercem kizlar daha fazla idrarla ugraşmak istemiyorum bana dua edin. Inşallah guzel sonuçlar alirim inşallah 5 senedir bekliyorum 😍
İnşallah emeklerinin karşılıgını alırsın canım becede var ama kan ver rahatla bari burayada yaz gelince merakta bırakma hayırlı sonuçlar olsun🙏🏻

Hayırlısıyla var insAllah canım bekliyorum sonucunu

Ya kızlar bu testlerde silik çıkması tedrginlik te yapmadı değil bende bugün 7 günüm gene silik ama hormon artışı az da ondan mı acaba

Back
X