Test

Eklentiler

• 20190505_192350.webp
    20190505_192350.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 141
Sende erken gebeelik testinden yapmişşin ❤ ay hadi inşallahhhh tutmustur bebişler. Benm hemsire sinirimi bozdu yok catlatma ignesinden cikmkstir silik diyor. Catlatma ignesini vurulali 12 gun oldu
Ben çatlatma iğnesi kullanmadım, dondurulmuş embriyo transferi oldum. Çok heyecan dorukta olduğu gibi bi okadar da mutluyum 😀

Ben çatlatma iğnesi kullanmadım, dondurulmuş embriyo transferi oldum. Çok heyecan dorukta olduğu gibi bi okadar da mutluyum 😀

Bu testten sonrada bende yapram kipirdamadi cunku inanmiyorum sonra baktim allah allah heyecanlan kiz biraz dedim de konu actim bi baktim heyecanlanmisim 🤭🤭🤭 ay insallah kist flan degildir yani idrar testinde baska bisey boyle cikarmaz demi illa ki bebistir ❤

Bu testten sonrada bende yapram kipirdamadi cunku inanmiyorum sonra baktim allah allah heyecanlan kiz biraz dedim de konu actim bi baktim heyecanlanmisim 🤭🤭🤭 ay insallah kist flan degildir yani idrar testinde baska bisey boyle cikarmaz demi illa ki bebistir ❤
Kist yoktu zaten bende ki bu testler sadece hamilelik hormonunu ölçüyor başka bi özelliği yok. Hem açıklamada yazıyor , silik test sonucu da pozitif demektir📍 normalde 5 ci gün çok erken test için ama hissettiğim için de yaptım. Zaten çıkmasada üzülme kan testi gününü bekle canım b

Back
X