Test

Ya kızlar bu testlerde silik çıkması tedrginlik te yapmadı değil bende bugün 7 günüm gene silik ama hormon artışı az da ondan mı acaba

Bünyeden bünyeye degisiyor ama. Benim arkadasim 2 hamileligindede silik gormedi cunku hep 5.haftasinda ogrendi... tekrar mi test yaptin

Bugun 3.testide yaptim 3 dk icinde silik pembe cikti hala korkuyorum cikmicak diyeee. Allahm insallah ya ❤
Pink seninle erken gebelik topiginde yazisiyirduk hatirlarsan ne günler geçti. .. arada bakıyorum hamilemisin diye, dün attığın testini görünce gülümseme geldi:) umarım hamilesindir inan çok sevinirim . Çekim yasası birazdan" kızlar hamileyim" diye yazdiginda beni etiketle olur mu?

Inşallah rabbim duysun sesinizi ❤
6 gebelik geçmişim var iki gün önce yine transfer oldum 4. Günden itibaren idrar 5. Gün embriyosunda pozitif vermeye başlıyor. Eee önce kana sonra idrara geçiyor bu hormon haliyle kanda pozitif çıkma ihtimali çok çok yüksek ki senin kesinlikle pozitif

Pink seninle erken gebelik topiginde yazisiyirduk hatirlarsan ne günler geçti. .. arada bakıyorum hamilemisin diye, dün attığın testini görünce gülümseme geldi:) umarım hamilesindir inan çok sevinirim . Çekim yasası birazdan" kızlar hamileyim" diye yazdiginda beni etiketle olur mu?

Hamilemiyim hala bilmiyorum 18 cikmiş 😞

Yani bence test yaptigim gun yerleşti bebiş çunku inanilmaz sancim oldu o gün. Ama hemsirenin dedigi gbi bu degerde ilaclardan olamaz degil mi ?
İlaç dediğin estrofem, crinone jel, progestan ampulse bunlar hcg içermez. Son 10 gün içinde ovitrelle yaptırdın mı

Back
X