- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
İnsAllah katlanarak artar degerin cnm hamilesindir takipteyim18.01 çıkmiş kizlar 6.gune çok az degil miii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsAllah katlanarak artar degerin cnm hamilesindir takipteyim18.01 çıkmiş kizlar 6.gune çok az degil miii![]()
İnsAllah katlanarak artar degerin cnm hamilesindir takipteyim![]()
ovitrellenin üstünden zaman geçmiş onun etkisi değil. Gonapeptyl nin etken maddesi farklı23 nisanda ovitrelle yaptirdim...
3 gun once de gonapeptly ama sordum hemsireye o hcg icermiyor dedi
Hayırlı uğurlu olsun canım umarım değerlerin güzel güzel artar bebişin sana sıkı sıkı tututunur18.01 çıkmiş kizlar 6.gune çok az degil miii![]()
ovitrellenin üstünden zaman geçmiş onun etkisi değil. Gonapeptyl nin etken maddesi farklı
Hayırlı uğurlu olsun canım umarım değerlerin güzel güzel artar bebişin sana sıkı sıkı tututunur![]()
Ben perşembe kan vercem canımŞuan sevinemiyorum canim insallah artar vaa erken yaptirmakra sknti kan tahlilini. Sen ne yaptin ???
Ben perşembe kan vercem canım
Yapıyorum benBenim de asıl gunum cuma... bakalim direk o gun veririm kan. Test yapiyormusun hala idrar ?
Yapıyorum ben![]()
Nasil durumlar peki
İYi gidiyor heralde bilmiyorum ki bana göre silik daha önce bende senin gibi yaptığım için erkenden üzüldüm hepKeske bende idrar testine devam etseydim![]()
İYi gidiyor heralde bilmiyorum ki bana göre silik daha önce bende senin gibi yaptığım için erkenden üzüldüm hep
İYi gidiyor heralde bilmiyorum ki bana göre silik daha önce bende senin gibi yaptığım için erkenden üzüldüm hep
Değerim iyi kötü gitti kese göründü ama birdahaki kontrolde boş olduğu anlaşıldıSeninle diger topicte de konusmuşz bu ikinci denemenmiş ilki tutmuş ama dusmuş o nasil oldu peki doktor bisey demedi degerin nasildii
Değerim iyi kötü gitti kese göründü ama birdahaki kontrolde boş olduğu anlaşıldı
Sürekli olarak bekleyiş içinde bulunduğumuz durum var ortada allah bize sabır versin
AminnnDogana kadar da boyle devam edecek sanirim canim ne zor bir surec allah sabir versin