- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Kızlar aklımda deli sorular yatış pozisyonu önemlimi Since başlarda ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hem sağına hem soluma sırt üstü nasıl rahatsam öyle yattim hiç sknti yaşamadım sadece gerilme uzanma eğilme onlara dikkat ettimKızlar aklımda deli sorular yatış pozisyonu önemlimi Since başlarda ?
AMAn iyi o zaman bende deli yatarım korkmuştum peki artık normal hayatına döndünmü canım bide beslenme olarak dr nediyorBen hem sağına hem soluma sırt üstü nasıl rahatsam öyle yattim hiç sknti yaşamadım sadece gerilme uzanma eğilme onlara dikkat ettim
Valla canım ben 9cu haftaya girdim çok bağlantıların oluyor haşlanmış yumurta şut peynir yoğurt önerdi ama bulantilardan yiyemiyorum yumurta kadar peynir falan yiyorum bide bolca ç vitamini meyve portakal suyu falan dediler bunların yoksa bol bol yumurta şut yogurt turket ilerledikçe bulantı artıyor bisey yiyemiyosunAMAn iyi o zaman bende deli yatarım korkmuştum peki artık normal hayatına döndünmü canım bide beslenme olarak dr nediyor
Başlarda iyimiydin canım yani şuan normal yemek o zamanValla canım ben 9cu haftaya girdim çok bağlantıların oluyor haşlanmış yumurta şut peynir yoğurt önerdi ama bulantilardan yiyemiyorum yumurta kadar peynir falan yiyorum bide bolca ç vitamini meyve portakal suyu falan dediler bunların yoksa bol bol yumurta şut yogurt turket ilerledikçe bulantı artıyor bisey yiyemiyosun
Başlarda sadece kaşık ağrısı vardı bulantı hiç yok gibiydi simdi kusmalar bulanmalarbas agrisi migde gaz sancısı zor geçiyorBaşlarda iyimiydin canım yani şuan normal yemek o zaman
Başlarda sadece kaşık ağrısı vardı bulantı hiç yok gibiydi simdi kusmalar bulanmalarbas agrisi migde gaz sancısı zor geçiyor
[/QUOT anladım canım inşallah kolaylar rabbim
AMAn iyi o zaman bende deli yatarım korkmuştum peki artık normal hayatına döndünmü canım bide beslenme olarak dr nediyor
Hahaha deliBen egiliyorum kalkiyorum ve cok ani hareketler yapiyorum. Koltuktan asagi kumanda dusse hoop onuda bas asagi aliyorm sonra pisman oluyorum tabi ama alisamadim bu surece unutuyorum hep
İyiki tanıştıkÇok guzel olduu boyleee![]()
Hahaha deli![]()
Dündü canım onun iyi çıkmış şükürBernaistanbul test gunundu bugun canim ne yaptin ???
Dündü canım onun iyi çıkmış şükür![]()
İki kez yaptırdım canım şimdi kese için gün sayıyorum nasipseOy maslah hadi bakalim taze annecikler. Sen ne yaptin birdaha yaptirdinmi
İki kez yaptırdım canım şimdi kese için gün sayıyorum nasipse
HAyırlıs be canım sen veedinmi tekrar kanHey maşallah![]()
HAyırlıs be canım sen veedinmi tekrar kan